Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos jauheliha on paistettu viimeisenä käyttöpäivänä, niin voiko sitä syödä vielä seuraavana päivänä?

Vierailija
02.01.2023 |

Eli jauheliha paistettu viimeisenä käyttöpäivänä, joka oli eilen. Uskaltaako vielä tänään syödä??? Tein siitä pizzan

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskaltaa syödä

Vierailija
2/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kolme päivää menee vielä paistettuna vkp:n jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei missään nimessä. Siihen voi kuolla.

Vierailija
4/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse syön vielä yli viikonkin jälkeen.

Vierailija
5/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos olet jäähdyttänyt suhteellisen nopeasti ja säilyttänyt kylmässä, niin voi sitä syödä.

Vierailija
6/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei uusavuton voi syödä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääkö paistettu jauhenliha pestä ennen käyttöä?

8/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi syödä. Kunnolla paistaminen tappaa bakteerit. Kunhan lämmittää kunnolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai. Lihahan on ollut paistettaessa viellä tuoretta ja paistaminen tappaa bakteerit lihasta ja lisää käyttöaikaa. Paistaminen säilyttää pidempään lihaa. Paistettu liha kestää parisen päivää jääkaapissa, jos käsitelty hygienian mukaisesti.

Vierailija
10/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. Itse pidän rajana tuota yhtä päivää. En söisi kun väri muuttuu harmaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

1313 kirjoitti:

Voi syödä. Kunnolla paistaminen tappaa bakteerit. Kunhan lämmittää kunnolla.

Joo mutta pitää muistaa, että bakteerit myös tuottavat myrkkyjä, eikä kuumennus niihin auta.

Vierailija
12/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tottakai. Lihahan on ollut paistettaessa viellä tuoretta ja paistaminen tappaa bakteerit lihasta ja lisää käyttöaikaa. Paistaminen säilyttää pidempään lihaa. Paistettu liha kestää parisen päivää jääkaapissa, jos käsitelty hygienian mukaisesti.

Jauhelihaa ja lihakönttiä ei voi verrata keskenään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei, otan riskin ja syön iltapalaksi. 

Ap

Vierailija
14/14 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitääkö paistettu jauhenliha pestä ennen käyttöä?

Helpompi pestä raakana niin voi laittaa pesupussissa pesukoneeseen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän kuusi