Raclette, mitä tarjolle?
Kommentit (11)
Juustojen lisäksi puikula-perunoita, patonkia, paprikaa, sipulia, herkkusieniä ja laadukasta sisäfilettä.
Ja kyllä, raskasta settiä on. Mutta niin hyvää kerran vuodessa syötynä.
Vierailija kirjoitti:
Juustojen lisäksi puikula-perunoita, patonkia, paprikaa, sipulia, herkkusieniä ja laadukasta sisäfilettä.
Ja kyllä, raskasta settiä on. Mutta niin hyvää kerran vuodessa syötynä.
Me laitetaan aika usein raclettea, ja lisukkeena on vain hyvää patonkia. Samoin juustofonduen kanssa vain patonkia tai muuta todella hyvää valkoista leipää.
Keitetty peruna on hyvä, katkaravut ja sisäfile myös.
Mitä ap horisee? Raclette on raclette! Sama kun kysyisi mikä on teidän kalakeittomenyy ..
Mämmiä grillaillaan. Huomenna Juha Mieto kertoo iltalehdessä montako mämmiä grillasi.
Vierailija kirjoitti:
Mitä ap horisee? Raclette on raclette! Sama kun kysyisi mikä on teidän kalakeittomenyy ..
Jospa hieman tarkistaisit tuota "tietoasi" - terveisiä Sveitsistä
Vierailija kirjoitti:
Mitä ap horisee? Raclette on raclette! Sama kun kysyisi mikä on teidän kalakeittomenyy ..
Tuo sinun kommenttisi on hieman sama kuin olisi tapas on tapas :D
Mmm... Morbier-tuhkaraitajuustoa, Appenzelleria.
Perunaa, punasipulia, herkkusieniä, cocktailkurkkuja, naudanfilesuikaleita ja broilerinfilesuikaleita (suola, mustapippuri), pikkumaisseja, paprikaa, kirsikkatomaatteja.
Lisäisin vielä ananas, hillosipuli 😋
Eikö nyt oikeasti ole aika heviä settiä.