Vaimon mummo mollaa yritystä vaikka itse pilasi paistin.
Hän osti naudan sisäpaistia ja sanoi, että paketissa lukee murea. Paistoi lihaa niin, että sisälämpötila näytti 76 astetta ja otti pois. Olen kokki, mutta en puuttunut hänen kokkailuun koska en halua loukata. Mun leukaluut ei ole koskaan olleet näin kipeitä. Pakko syödä ettei loukkaa.
Kommentit (8)
Itse otan pois kun 55 astetta. Täydellinen ja on murea. 🥰
Sen paistin saa pilattua kyllä kun yrittää paistaa kun kinkkua.
Naudanlihaa ei kannata paistaa yli 70 asteiseksi. Sama kun ostaisi purkkaa kaupasta. Pääsee halvemmalla.
Olisit vain ystävällisesti sanonut, ettei kannata noin paistaa. Toki ymmärrän kantas, ei kukaan halua tahallaan vanhuksien tunteita loukata.
Olis paistanut vaan kinkkua. Ei olis tarvinnu miettiä sitkeyttä. Naudan valmistus on tarkkaa jos siitä haluaa oikeasti hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Voin kuvitella millainen kumipallo siitä tuli :D
Mitä paskaa tarkoitat?
Eihän tuo mikään sitkeä ole.
Vaan ylikypsä.
Et ole eläissäisi syönyt naudan paistia.
Tuollainen paisti hajoaa suuhun.
-eri
Voin kuvitella millainen kumipallo siitä tuli :D