Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kotikokit: mikä emulgaattoriksi salaattikastikkeeseen?

Vierailija
04.07.2010 |

Otsikossa se ydinongelma tulikin.



Perusnasalaatin kastikkeeseen tulee mm.

rypsiöljyä, sinappia ja valkoviinietikkaa.



Nyt tuo sinappi kuitenkin jää pieniksi "pallukoiksi" rasvaan eli jotain emulgaattoria tarvittaisiin, että sinappi emulgoituisi rasvaan sopivasti.



Mikä avuksi?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
04.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tee majoneesiperiaatteella

Vierailija
2/5 |
04.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä Dijon sinappi hyvin sekoittuu, ei koskaan ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
04.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta eipä tunnu emulgoituvan rypsiöljyyn.



Sinapin merki on Maille Dijon Originale.



Taidan kokeilla tuota kananmunaa, jos pienikin määrä riittää. Laitan muutenkin kananmunaa salaatin päälle koristeeksi, joten se sopisi hyvin myös kastikkeeseen.



ap



Vierailija
4/5 |
04.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile laittaa salaattiaineet lasipurkkiin ja hölskytä oikein kunnolla ja kiihkeästi. Oletko antanut mausteiden ja sinapin liueta viinietikkaan ennen öljyn lisäämistä? Käytän oliiviölyjä, rypsiöljystä ei ole kokemusta - onko neitsytrypsiöljyä?

Vierailija
5/5 |
04.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan KASTIKEAINEET! :D

Dijonsinappi on parasta tuohon, hölskytä vain!



Ed.