Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Riisi apuja

Vierailija
10.12.2022 |

Miksi riisi jää kovaksi? Laitoin pataan vettä, öljyä, pakastevihanneksia, sipulia, lihaliemen suolaa ja mausteita, sekä jauhelihan ja tietenkin keittämättömän riisin, annoin padan olla uunissa pari tuntia, uunin asteet oli n 170, kiertoilma uuni... Vettä oli reippaasti ja kansi päällä. Miksi riisit eivät turvonneet, vaan jäivät kivikoviksi, mitä tein väärin, voiko tilanteen pelastaa jotenkin? Sama kävi puuroriisille haudutinpitkään leivinuunissa, mutta lopputuloksena, joukossa kovia riisijyviä

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soita riisipuhelimeen jos tarvitset riisiapua.

Vierailija
2/5 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoiko varmasti riisiä vai jotain soraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoittele kesken kypsennyksen ja varmista, että nestettä on riittävästi. Pinnalle jää helposti kuivia riisejä, jotka eivät kypsy. Riisi ja myös uuniriisipuuro kypsyy noin tunnissa.

Vierailija
4/5 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin voi myös käydä, jos se riisi kuumentuu ENNEN kuin se pystyy imemään itseensä nestettä. Eli jos se on siellä tulikuuman astian pohjalla tai sitten pinnalla.

Vierailija
5/5 |
12.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vesi kiehuvana pataan, lämpö 200 astetta ja kypsennysaika 1,5 tuntia.