Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein pitkästä aikaa tillilihaa, oli kyllä hyvää

Vierailija
10.12.2022 |

Porsaan kasslerista haudutin uunissa. En muistanut miten hyvää tilliliha on.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasarisuosikki kanaviillokki on meillä vakioruokaa, todella maukasta ja ennen kaikkea edullista koipireisistä tehtynä, vaikka niidenkin hinta on noussut, mutta mikäpä ei olisi.

Vierailija
2/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan tehnyt enkä tee, sen verran karseat muistot koulun tillilihasta. Eikä tilli kuulu liharuokiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai että äidin tekemä tilliliha oli hyvää, varsinkin kun se vielä tehtiin oikeaoppisesti vaskanlihasta.

Vierailija
4/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ole koskaan tehnyt enkä tee, sen verran karseat muistot koulun tillilihasta. Eikä tilli kuulu liharuokiin.

Kyllä se kuuluu tillilihaan.

Vierailija
5/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerro miten teit uunissa? Teitkö uunissa myös suurustusvaiheen vai oliko silloin liedellä kattilassa?

Vierailija
6/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihankulutus pitäisi saada laskuun, saatanan persu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein kerran tillilihaa kielestä. En nyt muista oliko porsaan vai naudan? Olin aloitteleva harrastaja silloin ja ihan hyvää siitä tuli. Koostumus oli vaan se kielimäinen. Tilli sopii mielestäni myös siskonmakkarasoppaan. Muuten se on itsellä ollut enemmän kalaruokien mauste.

Vierailija
8/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihankulutus pitäisi saada laskuun, saatanan persu.

Ei täällä Suomessa. Paremminkin nousuun ja jätettäisiin riisit ja kwinoat kuskaamatta maailman ääristä tänne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskus koulussa sai kanan viilokkia. ai että oli hyvää. moni uneksii vieläkin

Vierailija
10/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koulun kanaviillokkista jäi huonot muistot . Enpä ole syönyt sitten peruskoulun jälkeenn

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerro miten teit uunissa? Teitkö uunissa myös suurustusvaiheen vai oliko silloin liedellä kattilassa?

Paloittelin lihan ja laitoin uuniin sipulin, suolan ja mustapippurin kanssa, vettä sen verran, että juuri ja juuri liha peittyi. Kypsensin 175 asteessa puolitoista tuntia. Sitten lisäsin tillin ja suurusteen ja jatkoin vielä 20 minuuttia kypsennystä uunissa.

Vierailija
12/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tilliliha oli kouluruokana kamalaa, mutta kotona valmistettuna on kyllä hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko punalaputettua pakastimesta?

Vierailija
14/14 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oliko punalaputettua pakastimesta?

Punalaputettua oli, mutta ei pakastimesta. Maistuis varmaan sullekin!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi yksi