Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten kahviloiden kermavaahto pysyy niin hyvin kahvin päällä sulamatta?

Vierailija
01.12.2022 |

Kun itse teen kermavaahtoa niin se sulaa tosi pikaisesti sinne kahvin joukkoon, mutta joku Starbucksin vaahto taas pysyy kahvin päällä kauniina pitkään.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
01.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermavaahtoon lisätään tomusokeria ja rasvatonta maitojauhetta (joskus myös maissijauhoa). Pitää muotonsa seuraavaan päiväänkin ja kahvissa ei sula niin nopeasti.

Vierailija
2/8 |
01.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onkohan se valmiskermavaahtoa, jota myydään kaupoissakin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
01.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onkohan se valmiskermavaahtoa, jota myydään kaupoissakin?

Sehän ei pysy kuin minuutin tai pari minkään päällä.

Vierailija
4/8 |
01.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on sitä ydinjätettä mitä myydään kaupoissa. En ymmärrä miksi jengi sitä syö vapaaehtoisesti.

Vierailija
5/8 |
01.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se voi sulaa, kun ei edes ole jäässä ollutkaan.

Vierailija
6/8 |
01.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne lisä-aineet jotks ei ihmiseen kuulu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
01.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kahviloiden vaahto tehdään kermasifonilla joka vaahdottaa sen pullollisen hetkessä kaasupatruunalla. Se on kätevä mutta vaahto on sellaista ettei kestä esim täytekakussa.

Vierailija
8/8 |
01.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei se voi sulaa, kun ei edes ole jäässä ollutkaan.

Joo mutta kahvi on kuumaa.

Sama jos pehmisjäätelö dipataan sulaan suklaaseen. On pettymys kun kuorrutus on hieno mutta jäätelö sisällä onkin sulanut.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi viisi