Fazerin sininen suklaa maksaa 2 € kilolta vähemmän kuin Vihreä kuula-suklaa
Ja arvatkaa miten paljon halvempa marmeladimössö on kuin suklaa??
Kommentit (16)
Vain typerykset ostavat noita sen sijaan että laittaisi vaikka vasemmalla kädellä suuhun suklaan ja oikealla vihreän kuulan tai jonkun muun
Kuka ammattiloukkaantuja tätäkin miinustaa
Prismassa Vihreät kuulat ovat 15,37 €/kg ja Fazerin sininen 13,65 €/kg, eli ei yhtään.
Mitä voitin, kun arvasin oikein?
Vierailija kirjoitti:
Kuka ammattiloukkaantuja tätäkin miinustaa
Sellainen, joka ymmärtää, että vihreät kuulat ovat kalliimpia kuin suklaa, joten kysymyksessä ei ole mitään järkeä.
Vierailija kirjoitti:
Prismassa Vihreät kuulat ovat 15,37 €/kg ja Fazerin sininen 13,65 €/kg, eli ei yhtään.
Mitä voitin, kun arvasin oikein?
Nyt puhutaan todellisista valmistus- ja raaka-ainekustannunsista. Vihreiden kuulien sokeri, pektiini ja esanssi eivät todellakaan maksa yhtä paljon kuin suklaa, maitojauhe ja voirasva.
Vierailija kirjoitti:
Prismassa Vihreät kuulat ovat 15,37 €/kg ja Fazerin sininen 13,65 €/kg, eli ei yhtään.
Mitä voitin, kun arvasin oikein?
Arvaapa kumpaa myydään sesongin korkealla hinnalla?
Heh. Palstallahan inhotaan molempia...
Vierailija kirjoitti:
Heh. Palstallahan inhotaan molempia...
Siis sekä fasun sinistä että vihr kuulia.
Vaikka siinä suklaassa olisi seassa hiekkaa se maksaisi enemmän kuin suklaa, jossa ei ole hiekkaa.
Ymmärtäjät ymmärtää - volyymi ja tuotantolinjan muutokset vaikuttavat suoraan hintaan.
Vihreitä kuuliahan näkee niissä karkkilootissa ja sitä kautta niiden kilohinnaksi tulee jotain 6-8 €/kg.
Tykkään Vihreä kuula -suklaasta paljon enemmän kuin pelkästä sinisestä.
Joku täti luulee että kaupan hinta = valmistushinta. Vihreiden kuulien myyntihinta ennen joulua on täysin keinotekoisesti paisuteltu.
Vierailija kirjoitti:
Vaikka siinä suklaassa olisi seassa hiekkaa se maksaisi enemmän kuin suklaa, jossa ei ole hiekkaa.
Ymmärtäjät ymmärtää - volyymi ja tuotantolinjan muutokset vaikuttavat suoraan hintaan.
Ehkä jossain raskaassa teollisuudessa mutta suklaan valmistuksessa ei todellakaan.
Joo pitäkää te silakat vaan Fazeria ihanana hyväntekeväisyyttä harjoittavan ja yrityksenä mutta todellisuudessa kaakaon maailmanmarkkinahinnan nousu ajoi Fazerin keksimään jotain millä saataisiin vähemmän kaakaota käyttämällä korkeampi hinta tuotteesta. Sillä Fazerilla tingitään kaikesta. Case Wiener nougat osoitti sen erittäin selkeästi. Siinäkin kaakaovoi korvattiin palmuöljyllä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaikka siinä suklaassa olisi seassa hiekkaa se maksaisi enemmän kuin suklaa, jossa ei ole hiekkaa.
Ymmärtäjät ymmärtää - volyymi ja tuotantolinjan muutokset vaikuttavat suoraan hintaan.
Ehkä jossain raskaassa teollisuudessa mutta suklaan valmistuksessa ei todellakaan.
Ai että elintarviketeollisuudessa tuotannon volyymit ja jatkuvat linjastojen uudelleenkonfiguroinnit eivät vaikuta tuotteen tuotantokustannuksiin. Nyt olisi todella mielenkiintoista tietää, minkälaisella pätevyydellä tämä kommentti annettiin.
Fazer pettää aina