Pitääkö torttutaikinaa sivellä munalla paiston jälkeen?
Kommentit (37)
Ennen paistoa,eikä ole välttämätöntä.
Jos haluat, ettei torttusi näytä aneemisilta.
Iske munasi siihen luumumarmelaadiin heti, kun olet ottanut pellin uunista.
Vierailija kirjoitti:
Ei kun ennen paistoa.
Ei ennenkään. Tortun rakenne kärsii, eikä siitä tule lehtevää.
Kyllä minä pistän munaa torttuun ilman mitään paistoja.
Jos vaimosi sanoo ei ja hutmasee sanomalehdellä, ei varmaan kannata yrittää.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä minä pistän munaa torttuun ilman mitään paistoja.
Kyllä olet vitsikäs,heh,heh
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kun ennen paistoa.
Ei ennenkään. Tortun rakenne kärsii, eikä siitä tule lehtevää.
Höpö höpö, tyttöystävän torttu ei oo kärsinyt munasta yhtään. Päinvastoin, tarttee sitä nykyään melkein päivittäin.
Sekoitan luumuhillon ja kanamunan keskenään ja laitan tortun keskelle. Näin kanamuna levittyy paistuessaan uunissa. Hyvin toimii.
Mistä tässä on nyt kyse???? Nyt on risut ja männynkävyt porukalla sekaisin!
Se kannattaa ennen paistoa pestä kuumalla vedellä
Vähän ristiriitaista tietoa tulee. Voisiko joku tulla näyttämään? T.ap
Ei tarvi voidella ennen eikä jälkeen. Ihan yhtä hienoja tulee ilman voitelua, lehtevyys ennemminkin kärsii voitelusta.
Kyllä mä sivelen munalla vaimon luumuhilloreikää majoneesien levityksen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä minä pistän munaa torttuun ilman mitään paistoja.
Onko sinulla torttu siis valmiina aina pakkasessa?
joo oikein runsas kerros munaa tortun valiin