Tuleeko kellekään muulle ällötys jos syö rasvaista rahkaa tai muuta?
En pysty syömään niitä ns. tuhdimpia rahkoja tai jogurtteja muutamaa lusikallista enempää, ilman että alkaa tökkimään tosi pahasti. Tulee jotenkin tosi täysi ja raskas olo...ihan kuin olisi syönyt paljon enemmän kyseistä tuotetta kuin todellisuudessa on. Onko kenelläkään muulla tällaista? ja mistä voisi johtua moinen ilmiö?
Tietysti ymärrän että rasvaisesta tuotteesta tulee tollainen äklötys, mutta ne määrät mitä syönyt on olleet aika pieniä...sellaista tavallista 150-200g annosta ei pysty syömään. Ehkä puolet siitä maksimissaan.
Kommentit (10)
Ällöttää kaikki tuollaiset limaiset lällyt jo lähtökohtaisesti, eivät pääse edes suuhun saakka.
Onko rasvaista rahkaa edes olemassa?
Siis sähän tulet kylläiseksi vähemmällä määrällä. Eikö se ole hyvä juttu?
Vierailija kirjoitti:
Onko rasvaista rahkaa edes olemassa?
On
Sama juttu täällä, suuhun jää jotenkin liian tunkkainen tunne ja jo hetken päästä on saatava vähintään tuopillinen vettä tai tuntuu että kuolen kuivuuteen. Banaani ja karkit tekevät myös tuota samaa. Pärjään vallan mainiosti elämässäni ilman rahkoja, jugurtteja, banaania sekä karkkeja joten en ole tehnyt asiasta itselleni ongelmaa.
Mun taas tulee helposti huono olo niistä vähärasvaisista tuotteista. Suu tuntuu kuivuvan ja vatsassa alkaa kiertään.