Missä vielä nykyään saa sellaisia reiluja pizzoja, joissa pizzan reunat menevät yli jo valmiiksi ison pizzalautasen?
Ja vielä maistuukin hyvälle ja tuoreelle! Konkkaan mennyt Dennis oli sellainen vielä viime vuosituhannella.
Kommentit (9)
Eikös sellaisia ole joka paikassa, ainakin nyt ekana tulee mieleen ihan rossot ja martinat, ja vaikka mitkä yksityisetkin pizzeriat?
En tiedä koska olen laiha ja syön salaattia
reunat roikkuu vyön päällä ja mauton jazzo paukkuu
Classic Pizza ainakin. Siellä on laadukkaita.
Tampereella myös Napoli.
9mk yöpizza, ennen euroa. Juu vähän nii ja näin laatu mutta nyt, 15€ ja laatu samaa pizzamafiashittiii.
Isoimmassa osassa turkkilaispaikkoja,tai ehkä niillä on sitten vaan liian pienet lautaset.
Siis noi huonoista aineista tehdyt kumipohjat tai pakaste pitsojen pahvipohjat tukkii ihmisten suolet !
Kotipitsa meni pilalle kun omistaja vaihtui ihan hiton surkeita nykyään ei lähelläkään oikeaa makua edes. Ihan tööt.
Miksi se pitää olla noin iso, jengi tarpeeksi läskejä muutenkin.
Myös Sivuraide.
Mutta markka-aikana kustannustaso vs. ihmisten ostovoima oli ihan eri hyvä verrattuna nykyaikaan. Silloin oli pitsatkin ISOja ja hinnat pieniä.