Miten, kuinka kauan herkkusieniä grillataan?
Ensimmäistä kertaa rohkaistuin ostamaan herkkusieniä grillattavaksi. Noita pieniä kotimaisia siis (halkaisija n. 4-5cm). Mietin että miten niitä laittaisin. Olen ajatellut tehdä vartaita johon laitan tomaattia, kurkkua ja ananasta, voisiko nuo iskeä samoihin vartaisiin, ottaisi vaan sen sisuksen pois? Ehtiikö samassa ajassa valmistua? Miten te muut grillaatte sieniä?
Kommentit (4)
Ota sienistä jalka pois ja täytä se sulate- tai homejuustolla (maun mukaan) ja kiedo pekoni siivu ympärille. kiinnitä pekoni esim hammastikulla. grillaa pekoni kypsäksi ja nam.
http://kotonatehtya.blogspot.com/2009/05/grillatut-herkkusienet.html
Noita jalkoja voi heittää muuhun ruokaan; jauhelhakastikkeeseen, lasagneen, piirakkaan?
3
Pekoni pysyy paremmin herkkusienessä kun kiinnittäää hammastikulla.
Sipaus oliiviöljyä tai - vielä parempi - jotain hyvää grillikastiketta kasviksien päälle ja hetkeksi tulelle.
Kyllähän sen nyt näkee/haistaa, kun kasvisvartaat ovat valmiita: ihan niin kuin makkarastakin näkee, koska se on omaan makuun tarpeeksi grillaantunut.