Riistakäristys liitissä kympin kilo!
Herkkuva sellaisenaan pannusta suuhun mutta mitä muuta helppoa siitä kannattaisi tehdä?
Kommentit (13)
Kastiketta, kebabia, wokkia intialaisin maustein. Käy myös tacoihin, ihan kaikkeen mihin muukin liha.
99% jotain vanhaa mansikkia ja 1% hajuksi poroa
Se on tarhatun saksanhirven lihaa jostain Keski-Euroopasta.
Ei siis poroa, poro on paljon kalliimpaa.
Vierailija kirjoitti:
99% jotain vanhaa mansikkia ja 1% hajuksi poroa
Veikkaidin tuon porsentin saksanhirveksi. Kun kauppakin sakujen.
Vierailija kirjoitti:
99% jotain vanhaa mansikkia ja 1% hajuksi poroa
Oikeasti on 90% tarhattua saksanhirveä. Yrmykaupoiissa myydään 20 eur/kilo.
Vierailija kirjoitti:
Se on tarhatun saksanhirven lihaa jostain Keski-Euroopasta.
Ei siis poroa, poro on paljon kalliimpaa.
UUdesta seelannista tarhattua saksanhirveä. Lapin lihan "valmistavaa#
Lapin lihan toi poronkäristykset venäjältä.
Saksanhirvi on kuivaa kuin vanha paksu tapetti.
En osta enää.
Eikä ole edes tönkkösuolattua!