Lue keskustelun säännöt.
Miten teette herkkusienikastikkeen?
Kommentit (2)
Otetaan koppa herkkusieniä ja puolitetaan isommat.
Voita pannulle ja hieman rusketusta sienille.
Jos näyttää tulevan liikaa nestettä, otetaan talteen.
Tiputellaan pannulle maun mukaan sienien sekaan balsamico-viinietikkaa.
Kunnollista, melko "hidasliikkeistä" balsamicoa.
Höyrytellään etikat pois ja lisätään pippuri, suola ja kerma.
Koristellaan reilusti persiljalla.
Pieni kuumennus ja lepohetki soosille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paistan ensin pannulla valkosipulin jaa sipulin. Siirrän ne sitten syrjään odottamaan. Sitten pannulle voita. Viipaloidut herkkusienet pyöräytetään nopeasti pienessä määrässä soijaa ja paistetaan voissa liikuttelematta n. 5 min per puoli. Sitten sipulit ja valkosipulit heitetään takaisin pannulle ja lisätään kermaa, suolaa ja pippuria. Viimeistellään lehtipersilijalla.