Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kovaa kanaa

Vierailija
11.10.2022 |

Kanan rintafileet, keskeltä kahtia leikatessa sisältä vaalea ja kypsä, mutta suutuntuma kova, olisi raaka? Onko silloin vielä raakaa vai mistä kovuus johtuu?,

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähärasvainen osa.

Vierailija
2/6 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vähärasvainen osa.

No eikö filee ole aina vähärasvaista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota väri fileisiin paistinpalnulla ja sen jälkeen uumiin kypsymään. Turha niitä fileitä on siinä panulla kuivattaa ja kengänpohjiksi muuttaa.

Vierailija
4/6 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ota väri fileisiin paistinpalnulla ja sen jälkeen uumiin kypsymään. Turha niitä fileitä on siinä panulla kuivattaa ja kengänpohjiksi muuttaa.

Hautuivat pannulla kermassa.

Vierailija
5/6 |
27.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tein kanan sisäfilettä ja keittelin sitä vielä lopuksi tomaattikastikkeessa ja liha on ihan murenevan kypsää mutta silti kovaa. Kai sitä kanojen lihoissa on vaan eroja. Onhan naudankin mureus vaihtelevaa. 

Vierailija
6/6 |
07.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaaleat ja raidalliset fileet ovat kovempia kuin punaisemmat ja tasaisen väriset. Englanniksi termi "woody chicken".