Kovaa kanaa
Kanan rintafileet, keskeltä kahtia leikatessa sisältä vaalea ja kypsä, mutta suutuntuma kova, olisi raaka? Onko silloin vielä raakaa vai mistä kovuus johtuu?,
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Vähärasvainen osa.
No eikö filee ole aina vähärasvaista?
Ota väri fileisiin paistinpalnulla ja sen jälkeen uumiin kypsymään. Turha niitä fileitä on siinä panulla kuivattaa ja kengänpohjiksi muuttaa.
Vierailija kirjoitti:
Ota väri fileisiin paistinpalnulla ja sen jälkeen uumiin kypsymään. Turha niitä fileitä on siinä panulla kuivattaa ja kengänpohjiksi muuttaa.
Hautuivat pannulla kermassa.
Itse tein kanan sisäfilettä ja keittelin sitä vielä lopuksi tomaattikastikkeessa ja liha on ihan murenevan kypsää mutta silti kovaa. Kai sitä kanojen lihoissa on vaan eroja. Onhan naudankin mureus vaihtelevaa.
Vaaleat ja raidalliset fileet ovat kovempia kuin punaisemmat ja tasaisen väriset. Englanniksi termi "woody chicken".
Vähärasvainen osa.