Mitä hyvää possun kaslerista?
Semmoinen löytyisi tälle päivälle kokonaisena noin 800g kokoinen.
Mitä teen?
Kommentit (8)
Folioon, 180 astetta 5 tuntia. Osta pitaleipää tai tuoreita sämpylöitä, haluamiasi täytteitä ja tulee hyvät pulled pork leivät. Viikonloppuna tehtiin, vielä ois vähän lihaa jäljellä.
Heitä se roskiin ja tilaa Jamalilta Iskender.
Vierailija kirjoitti:
Folioon, 180 astetta 5 tuntia. Osta pitaleipää tai tuoreita sämpylöitä, haluamiasi täytteitä ja tulee hyvät pulled pork leivät. Viikonloppuna tehtiin, vielä ois vähän lihaa jäljellä.
Liian kuuma uuninlämpö sinulla.
En tiedä, käytän vain naudan kassleria.
Mä leikkaan pari sentin paksuisiksi pihveiksi ja paistan pannulla. Joko kastikkeella tai ilman. Tai leikkaan saksilla suikaleiksi, pannulla sipulin kanssa vaikka pitan täytteeksi tai muusia ja soossi siihen.
Kypsennä uunissa miedolla lämmöllä. Menee monta tuntia siihen. Et tämän päivän illalliseksi saa valmista.