Muita, jotka pettyvät tiramisuun kerta toisensa jälkeen?
Senhän kuuluisi olla niin herkullista. Sitten ostan, taas - ja petyn, taas.
Entä te?
Kommentit (30)
Salen vai Valintatalon aikaan taisi kaupassa olla hyvä tiramisu, jossa oli alkoholia. Tosin en käytä nyt alkoholia.
Outoa, että ostat kerta toisen jälkeen, jos on huonoa.
Lidl:n alkuaikoina oli hyvää ja alkoholirikasta tiraminua. Nyt ei.
Itse tehden saa hyvää! En kuvittelisikaan, että kaupasta ostettu on sen väärtti.
Vierailija kirjoitti:
Misut ja misut
Muistan tämän mainoksen :D
jotkut oppii nopeesti,jotkut hitaasti,jotkut ei koskaan.
Minä. Jokusen kerran olen tehnyt itse ja aina yhtä pahaa. Pakko uskoa ettei ole minun juttuni.
Olen syönyt tiramisua vain ravintolassa tai itse tehtyä kotona. Ainahan einekset ovat p*skaa. Ei tulisi mieleenkään ostaa valmiina. Miksi et tee itse? Sehän on todella helppotekoinen jälkkäri. Ei tarvitse pettyä.
Käy italialaisessa ravintolassa syömässä tiramisua, on pikkasen erilaista kuin kaupan "vanukkaat".
Sain elämäni parasta tiramisua Italiassa. Se ei toki ole outoa, mutta kun se oli kiinalainen ravintola!
Ei kaupan Tiramisut ole mistään kotoisin. Tehkää itse! Savoiardi- keksejä saa Suomesta ja hyvinkin helppo on resepti.
Runebergin tortuissa sama, aina pettymys, kuiva kapelo on.
Otan yleensä crema catalánan tai ihan vain crème bruléen. En pety ikinä.
Ai niin joo. Tuo oli se leivos eikä kysyttykään tribadismista.
Sanotaan vaikka että molemmat olleet turhan kuivia, vaativat kunnon kostutuksen.
Vierailija kirjoitti:
Runebergin tortuissa sama, aina pettymys, kuiva kapelo on.
Tortun pitää olla alkoholilla kostutettu.
Vierailija kirjoitti:
Runebergin tortuissa sama, aina pettymys, kuiva kapelo on.
Kokeile Lidlin tuotteita.
Vierailija kirjoitti:
Runebergin tortuissa sama, aina pettymys, kuiva kapelo on.
Ratkaisen tämänkin sillä, että teen itse. Punssia kostutukseen.
Ostat? No, varmasti kaupan tiramisu onkin pahaa. Tee itse, se on ihanaa.