Miksi hotellien aamupalaa hehkutetaan? Sämpylää,paahtoleipää,muroja,munakasta,kahvia
Kommentit (7)
Vesikielellä katsoin ohjelmaa naisvankilasta. Oli niin maittavat iltapalat. Montaa eri särvintä leivälle.
Koska ei tarvitse itse laittaa. Ei valmistaa ruokaa, ei asettaa esille, ei siivota. Voi vain nauttia.
No siellä on mitä ihmiset syö kotonakin. Riippuu hotellista, mut on ollut hedelmiä, puuroa, pannaria piirakoita, kasviksia, croisantteja , mehua, jugurttia, nakkeja.. joskus on ollut lämpimiä kasviksia, tuirepuuroa ta smoothieta. Ei sen minusta edes tarvitse mikään erikoinen olla.
Idea onkin ettå voit tulla valmiiseen aamupalapöytään etkä joudu itse tiskaamaan astioitasi.
Jaa. Minä syön yleensä marjoja, hedelmiä, kaloja, parempia leipiä, croissanteja, hilloja, juustoja ja leikkeleitä.
Mä söin tuossa kuukausi sitten hotellin amupalalla keitetyn kananmunan, kaurapuuroa ja vähän kinkkua, mehua ja kahvia. Kinkku oli jotain palvilihaa, ei mitään markettien valmiiksi siivutettua kinkkua. Marjoja otin erikseen vähän jälkkäriksi. Oli oikein hyvä aamiainen suomalaisessa tavallisessa hotellissa, ei kalliimmasta päästä. Mulle riitti mainiosti ja olin oikein tyytyväinen. Sämpylöitä ja muroja ei ole pakko syödä, niitäkin oli tarjolla. Ruisleipää oli myös tarjolla.
Ehkä siinä on se, että ei tarvitse kaikkea laittaa itse kotona pöytään ja siivota syömisen jälkeen. On laaja valikoima helposti saatavilla.