Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä se vaahto on, mitä kertyy pinnalle keitettäessä?

Vierailija
27.08.2022 |

Ihmettelrn vaan.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Virtuaalihiukkasia

Vierailija
2/6 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Proteiinia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Proteiinia.

Marjoistakin? Lihan ymmärrän.

Vierailija
4/6 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Proteiinia.

Marjoistakin? Lihan ymmärrän.

Ilmakuplia? Toki onhan niissä marjoissakin pieniä määriä proteiinia, joka kypsyy keittäessä.

Vierailija
5/6 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla jostain syystä oman maan perunat tekee tätä, osaako joku kertoa miksi?

Vierailija
6/6 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pääasiassa proteiinia, koska se saostuu kuumassa. Tottakai siihen tarttuu sitten mukaan muitakin epäpuhtauksia, rasvaa ja sokereita.

Oman maan perunoissa voi olla se, että niissä on enemmän proteiinia, eivät ole siis hyviä perunajauhon lähteitä? Tai peset ne paremmin, jolloin kaupan perunoiden tapaan kuori ei enää suojaakaan niitä keitettäessä, jollin perunasta itsestään pääsee liukenemaan niitä aineita keitinveteen, siis siitä ihan kuoren alta (se osuus, joka kuorimaveitsell kuoriessa menee pois)?