1,5kg naudan sisäfilettä, miten voisin valmistaa sen herkullisesti? Kiitos :)
Kommentit (5)
ja sieltä sitten pihveiksi tai uuniin.
kypsennät sen uunissa miedolla lämmöllä piiitkään hauduttaen, vaikkapa folioon käärittynä ja pippurissa pyöriteltynä
Kierittele pippurissa, merisuolassa ja valkosipulirouheessa. Paista pnnulla (voissa) sopivan mediumiksi. Väri pintaan kuumalla pannulla, sen jälkeen paista loppuun miedolla lämmöllä.
Leikkaa sisäfilee 4-6 sentin paksuisiksi pihveiksi, ruskista pinta nopeasti pannulla.
Sen jälkeen käärit ne folioon ja jälkikypsytät uunissa 150 C-asteessa 5-10 minuuttia ja annat sen jälkeen levätä ja vetäytyä 10 min.
Edellyttää hyvälaatuista ja kunnolla raakakypsytettyä sisäfilett, millainen sinulla varmaan onkin.
Ei tarvitse kummempia mausteita tai kastikkeita, suolaa ja pippuria hieman. Lihan maku on se josta nautitaan.
Online-Petri
nam!