Miten ihmeessä einesruuat on niin suolattoman makuisia?
Vaikka sisältää tolkuttomasti suolaa. Mihin se suola einesruuissa katoaa?
Kommentit (11)
Mun mielestä niissä juuri maistuu paljon se suola. Etenkin erilaisissa valmispuuroissa
Nehän ovat ihan hullun suolaisia. Paljonko laitat suolaa kotikokkauksiin?
Mamman suussa ei maistu enää mikään, pääasia että saa vaan syödä.
Vierailija kirjoitti:
Ei ne toisaalta juuri muultakaan maistu kuin suolalta ja rasvalta.
Mitkä NE?
Olet tottunut voimakassuolaiseen ruokaan, joten normaali suolaisuus maistuu sinusta suolattomalta. Minä taas olen totuttautunut vähäsuolaiseen, joten einekset, leikkeleet, makkarat yms. maistuvat minusta ihan hirveän suolaisilta, suorastaan polttavat suuta.
Vähäsuolaiseen ruokaan on helppo totutella, siinä ei mene kuin muutama viikko.
Ei ne suolattomia ole. Usein muuten vain eivät kovin hyviä.
Äter inte sådant men antar att det beror på att saltets enda uppgift i den smörjan är att maximera mängden vatten som innehållet går att dryga ut med. Salt + vatten = täckningsbidrag.
Själv saltar jag väldigt sällan något som jag grillar, steker eller kör i sous viden. Då maten är färdig tillsätts saltet, En betydligt mindre mängd räcker till att få samma smakupplevelse då kryddorna är (obrända) på ytan och träffar tungan först.
Vierailija kirjoitti:
Äter inte sådant men antar att det beror på att saltets enda uppgift i den smörjan är att maximera mängden vatten som innehållet går att dryga ut med. Salt + vatten = täckningsbidrag.
Själv saltar jag väldigt sällan något som jag grillar, steker eller kör i sous viden. Då maten är färdig tillsätts saltet, En betydligt mindre mängd räcker till att få samma smakupplevelse då kryddorna är (obrända) på ytan och träffar tungan först.
Bögpojke efterrätter knulla på rumpa tycker om lennart kyss reva svenskbög.
Ei ne toisaalta juuri muultakaan maistu kuin suolalta ja rasvalta.