Kondiittori ja keliakia
Lapseni aloitti nyt yhdeksännen luokan ja haaveena olisi päästä kondiittoriksi peruskoulun jälkeen. Omasta mielestä kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, aina ollut innokas leipomaan. Mutta kun noita jauhoja ja muuta gluteeni sisältävää joutuu varmasti käsittelemään opinnoissa.
Tietääkö kukaan voiko opiskella gluteenittomaksi kondiittoriksi jossain erityisopetuksessa vai pitääkö jättää haave ammatti ja keksiä jotain muuta. Olisi nyt aikaa vielä parantaa arvosanoja jos haluaa lukioon ja miettiä sielä lisää tulevaa ammattia mutta kuulemma mikään muu ei kiinnosta kun oman kahvilan pitäminen haluisin olla lapseni tukena mutta en tiedä soveltuuko työhön terveydellisistä syistä johtuen.
Onko kellään ollut kokemusta tällaisesta asiasta?
Kommentit (5)
Gluteeniton kahvila? Saisi varmasti kiitosta.
Vierailija kirjoitti:
Gluteeniton kahvila? Saisi varmasti kiitosta.
Mietin että varmasti olisi kysyntää tällaiselle. Mutta onnistuukohan opiskelu. Pitää varmaan opon kanssa keskustella tietääköhän enemmän asiasta
Ehkä sitten kokki olisi parempi vaihtoehto?