Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sinä joka teet patonkia, laitatko "voitelua" taikinaköntsille ennen uunia, vettäkö?

Vierailija
08.08.2022 |

Kuinka kauan voi nostattaa JOS ei ole sokrua taikinassa?
Pidin "poikaa" tunnin jääkaapissa, sitten puristelin patongeiksi ja nyt vielä 20 min olen nostattanut, kannattaako nostattaa enemmän?
Kannattaako valella vedellä ennen uunia (Rapean kuoren saamiseksi, en siis halua rapeaa kuorta vaan pehmeän patongin!)

T eräs nainen44 joka nukkui köksäntunneilla (ja niin todellakin tapahtui!)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
09.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No teit ne varmaan jo, nostattaisin kunnolla, ja voitelisin vaikka maidolla. En rapeuden saamiseksi (siihen kai vesiastia joka höyryttää uunissa) vaan lähinnä värin vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kahdeksan