Lue keskustelun säännöt.
Sinä joka teet patonkia, laitatko "voitelua" taikinaköntsille ennen uunia, vettäkö?
08.08.2022 |
Kuinka kauan voi nostattaa JOS ei ole sokrua taikinassa?
Pidin "poikaa" tunnin jääkaapissa, sitten puristelin patongeiksi ja nyt vielä 20 min olen nostattanut, kannattaako nostattaa enemmän?
Kannattaako valella vedellä ennen uunia (Rapean kuoren saamiseksi, en siis halua rapeaa kuorta vaan pehmeän patongin!)
T eräs nainen44 joka nukkui köksäntunneilla (ja niin todellakin tapahtui!)
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No teit ne varmaan jo, nostattaisin kunnolla, ja voitelisin vaikka maidolla. En rapeuden saamiseksi (siihen kai vesiastia joka höyryttää uunissa) vaan lähinnä värin vuoksi.