Laatikkoruuasta kysymys jossa seassa kermaa. Eli miksi laatikko ei maistu seuraavana päivänä oikein miltään.
Oletteko lisänneet laatikkoruokaan lisää kermaa antamaan makua?
Kommentit (15)
Oliko suolatonta alunperin.
Suolamäärä ratkaisee paljon, esim perunat vetävät itseensä.
Vierailija kirjoitti:
Kysymyksen seassa kermaa?
Kyseessä on aakkoslaatikko.
Ei se kerman lisääminen makua tuo, jos ruoka on muuten mautonta.
En tajua miksi maistuu niin laimealta. t.ap
Ainakin kaupan peruna-sipulipakasteista saa mautonta laatikkoa. Tekee tuoretavarasta niin on ihan eri.
Minulla joskus aitoon kermaan tehdystä laatikosta kerma "häviää" seuraavana päivänä. Ilmeisesti se imeytyy perunoihin tai juoksettuu. Ruokakermasta tehty on kermaista ja hyvää seuraavanakin päivänä.
Mitä laatikkoa oli?
Vaikea vastata kun ei selvinnyt ainesosat, jotain liian vähän.
Kyseessä jauhelihaperunalaatikko. t.ap
Vierailija kirjoitti:
Kyseessä jauhelihaperunalaatikko. t.ap
Laita seuraavalla kerralla vaikka kylmäsavuporosulatejuustoa (apua mikä yhdyssana) kerman sijasta, niin ei ainakaan tule mautonta.
Hyvä aihe ottaa näin syksyllä esille. Laatkkoruuat ovat mauttomia ja niihin on aina sekitettava mausteet ja suola ja kermatai muu sellainen.
Aitojen kasvisten makua ei muuten saa esiin. Parempi näin kuin että olisi valkosipulia ja muita tympeitä mausteita.
Olen tyytynyt siihen, että valmiseineksin hinta on kohdallaan ja että se on paras maustaa itse. Onhan se jo valmiiksi paistettu, joten aikaa kuluu valmistamiseen vähemmän.
Jos sinulla on hyvin maustettu jauheliha ja hyvän makuinen muusi johon sekoitat vielä pari, kolme kananmunaa, et voi saada mautonta! Suolaa pitää laittaa, sitä ei voi pihistellä.
No kyllä Janssoninkiusaus maistuu hyvälle vielä seuraavanakin päivänä...ja sitä seuraavana.
Vierailija kirjoitti:
Kyseessä jauhelihaperunalaatikko. t.ap
Joo, tuossa se vika. Perunalaatikkoon aina valkeaa lihaa, possunkylkeä ja pekonia.
Kysymyksen seassa kermaa?