Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laatikkoruuasta kysymys jossa seassa kermaa. Eli miksi laatikko ei maistu seuraavana päivänä oikein miltään.

Vierailija
02.08.2022 |

Oletteko lisänneet laatikkoruokaan lisää kermaa antamaan makua?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysymyksen seassa kermaa?

Vierailija
2/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko suolatonta alunperin.

Suolamäärä ratkaisee paljon, esim perunat vetävät itseensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kysymyksen seassa kermaa?

Kyseessä on aakkoslaatikko.

Vierailija
4/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se kerman lisääminen makua tuo, jos ruoka on muuten mautonta.

Vierailija
5/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tajua miksi maistuu niin laimealta. t.ap

Vierailija
6/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin kaupan peruna-sipulipakasteista saa mautonta laatikkoa. Tekee tuoretavarasta niin on ihan eri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla joskus aitoon kermaan tehdystä laatikosta kerma "häviää" seuraavana päivänä. Ilmeisesti se imeytyy perunoihin tai juoksettuu. Ruokakermasta tehty on kermaista ja hyvää seuraavanakin päivänä.

Vierailija
8/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä laatikkoa oli?

Vaikea vastata kun ei selvinnyt ainesosat, jotain liian vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian vähän mausteita tai nälkää.

Vierailija
10/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyseessä jauhelihaperunalaatikko. t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
02.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyseessä jauhelihaperunalaatikko. t.ap

Laita seuraavalla kerralla vaikka kylmäsavuporosulatejuustoa (apua mikä yhdyssana) kerman sijasta, niin ei ainakaan tule mautonta.

Vierailija
12/15 |
30.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä aihe ottaa näin syksyllä esille. Laatkkoruuat ovat mauttomia ja niihin on aina sekitettava mausteet ja suola ja kermatai muu sellainen.

Aitojen kasvisten makua ei muuten saa esiin. Parempi näin kuin että olisi valkosipulia ja muita tympeitä mausteita.

Olen tyytynyt siihen, että valmiseineksin hinta on kohdallaan ja että se on paras maustaa itse. Onhan se jo valmiiksi paistettu, joten aikaa kuluu valmistamiseen vähemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
30.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sinulla on hyvin maustettu jauheliha ja hyvän makuinen muusi johon sekoitat vielä pari, kolme kananmunaa, et voi saada mautonta! Suolaa pitää laittaa, sitä ei voi pihistellä.

Vierailija
14/15 |
30.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kyllä Janssoninkiusaus maistuu hyvälle vielä seuraavanakin päivänä...ja sitä seuraavana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
30.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyseessä jauhelihaperunalaatikko. t.ap

Joo, tuossa se vika.  Perunalaatikkoon aina valkeaa lihaa, possunkylkeä ja pekonia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kolme