Rosvopaistin reseptiä kellään?
Kommentit (8)
Ei rosvoja ryöpätä, vaan ne kääritään folioon ja heitetään maa kuoppaan. Sitten laitetaan klapeja päälle ja sytytetään nuotio. Ja vahditaan yön yli, että rosvo on kypsynyt.
On, sinä kanalja lampaaksi ja sitten uuniin.
Jooo mausteita vaikka mitä kuten suolaa, pippuria, paprikajauhetta, chiliä, sokeria, sipulia, timjamia, kasviksia. Valkosipulia en laita itse. Sitten kuoppa maahan. Itse olen laittanut soraa kuopan pohjalle, sitten tiiliä. Polttanut nuotiota ensin tunnin, sitten pistä kasvikset ja liha eri pakettiin. Leivinpaperiin, foliota, sanomalehtia joka kastellaan ja kanaverkko ympärille. Lihat ja kasvikset hiilloksen päälle. Lihojen päälle myös hiillosta Sitten se peitetään hiekalla muutama sentin kerros.
Paisti poliisilaitokselta. Noin 50cm kuoppa. Sinne folioon ja mausteisiin. Kokko päälle ja huomenna kitusii.
Johanna Harlin voi kysyä siskoltaan. Go Big or Go Home!
Googlesta löytyy useita, älä vaan katso sieltä.
Aineet:
- yksi rosvo
- voita
Ryöppää rosvo ja voitele voilla
Paista uunissa 10 tuntia