Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eilen tein siman ja nyt kun laitoin rusinat, niin osa niistä kelluu heti??

Vierailija
25.04.2010 |

Sima oli siis vuorokauden huoneenlämmössä ja nyt pullotin sen ja heitin rusinoita sekaan. Rusinoista osa nousi heti pintaan, vaikka niiden pitäisi nousta vasta kun sima on valmista -eikö? Vein pullot nyt kylmään ulkovarastoon, sillä maku ei ainakaan ole ihan kohdallaan..tää on eka kerta kun teen itse simaa..

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain pilalle menneet rusinatk kelluu =)

Vierailija
2/8 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta painuu sit pohjalle. Sit kun nousee uudestaan, on vasta sima valmista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain pilalle menneet rusinatk kelluu =)

Vierailija
4/8 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

(Teoriahan tuo vain.)



Itselleni tapahtui sama juttu kun toissa vuonna yritin tehdä simaa. Tuli oikein pahaa ja pisti vähän mahaakin sekaisin, arvelin silloin hiivaa olleen liikaa.

Vierailija
5/8 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

(Teoriahan tuo vain.)

Itselleni tapahtui sama juttu kun toissa vuonna yritin tehdä simaa. Tuli oikein pahaa ja pisti vähän mahaakin sekaisin, arvelin silloin hiivaa olleen liikaa.

Vierailija
6/8 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

uusi satsi kehiin vaan! Vielä tässä ehtii. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli ensin pintaan, sitten pohjaan ja kun nousee on sima valmista.

mutta painuu sit pohjalle. Sit kun nousee uudestaan, on vasta sima valmista.

Vierailija
8/8 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli ensin pintaan, sitten pohjaan ja kun nousee on sima valmista.

mutta painuu sit pohjalle. Sit kun nousee uudestaan, on vasta sima valmista.