Kananmunien maku koronan jälkeen
Sairastin koronan jo vuodenvaihteessa, mutta tuntuu että makuaistissa on vieläkin häiriötä. Ainoa ruoka missä tämän huomaa on keitetyt kananmunat, joita en pysty syömään, sillä ne maistuvat suuhuni pilaantuneilta. Olen ostanut monta pakettia munia eri kaupoista, mutta mitään eroa ei huomaa kun kaikissa on sama tympeä mädän maku. Munakkaana pystyn kyllä syömään, joskus siinäkin on lievää sivuamakua, mutta ei haittaa niin paljoa.
Onko kellään vastaavaa kokemusta ja johtuuko tämä koronasta vai ruokitaanko munivia kanoja nykyään jotenkin eri tavalla?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Minulla parani kuukaudessa makuaisti.
Minullakin parani muutamassa viikossa, ja tuntuu ettei heti sen jälkeen ollut ongelmia munien kanssa, vaan enemmänkin nyt vasta keväästä lähtien.
Kun muistamme missä kana säilyttää muniaan, niin sen aromikin ymmärtää paremmin...
Eikö kenelläkään muulla ole tullut vastaavaa "makuhaittaa" koronan jälkeen?
AP
Minulla parani kuukaudessa makuaisti.