Mitä uusien perunoiden lisukkeeksi 2022 OFFICIAL
Mitä pitää olla uusien perunoiden lisukkeena? Nyt jokainen paljastaa anonyymina.
Kommentit (20)
Miksi ei voi vain nauttia perunasta sellaisenaan?
Vierailija kirjoitti:
Voita
Juu, hyvä suola ja voi. Syön niin omia vasta maasta nostettuja ja sopivan kypsäksi keitettyjä pottuja valtavasti. Paras nami!
Savulohi on toisena.
Erilaisia sillejä, tomaattia ja kevätsipulia varsineen.
Ihan mitä mieli tekee. Kukin syö mitä tykkää.
Voi on tietenkin ykkönen.
Kananmunakastike.
Uudet perunat, vihersalaatti ja kermaviilikastike jossa mm. sipulinvarsia.
Kypsennän höyryttämällä uudet perunat, tuoretta tilliä, ruohosipulia omasta maasta ja herkku oivariinia sekaan. Muuta ei tarvitse.
Vierailija kirjoitti:
Ihan mitä mieli tekee. Kukin syö mitä tykkää.
Ei se nyt ihan niinkään ole. Kyllä jokin yhtenäinen linja pitäisi löytyä. Vaikka max 5 lisuketta ja niistä saa sitten yhdistellä oman maun mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Tää on just hyvä official
Kruunu tälle! Ja minä sanon uudet perunat. Vähän niin kuin beaujolais nouveau, paitsi että uudet perunat maistuvat paremmilta.
Keittoveteen sen verran suolaa, että perunan omat kivennäiset eivät karkaa.
Aina voita.
Lisäksi esim.
- ranskalaista sipulisilliä
- silputtua sipulinvartta
- Järkisärkeä tomaatissa
- kananmunaa
- kylmä fetakastike: haarukalla hienonnettu feta, maustamaton jogurtti notkistamaan, oliiviöljyä, ruohosipulia ja villivihanneksia silputtuna. Suosikkini on nuori mesiangervo.
Grilliherkut: kanat ja kasvikset.
Uudet perunat sekoitetaan voin, ranskankerman, kevätsipulin ja tillin kanssa.
Maitopohjainen muna-sipulikastike.
Kylmät uudet perunat ruis- tai tattarileivän päälle. Toki voin kanssa <3
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan mitä mieli tekee. Kukin syö mitä tykkää.
Ei se nyt ihan niinkään ole. Kyllä jokin yhtenäinen linja pitäisi löytyä. Vaikka max 5 lisuketta ja niistä saa sitten yhdistellä oman maun mukaan.
Jos en taivu tämän officialin yhtenäiseen linjaan, voinko perustaa toisen offiacialin uusille perunoille?
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitat varmaan varhaisperunaa? Ja kotimaista, ne ruotsalaiset eivät maistu yhtään miltään ja ovat vetisiä.
Savulohi on paras ja kastikkeeksi maustettu kermaviili.
Itseasiassa ostin tänä keväänä ruotsalaisia varhaisperunoita kun ei kotimaisia vielä saanut. Olivat ihan kotimaisten makuisia.
Tarkoitat varmaan varhaisperunaa? Ja kotimaista, ne ruotsalaiset eivät maistu yhtään miltään ja ovat vetisiä.
Savulohi on paras ja kastikkeeksi maustettu kermaviili.