Savusiikaa juhannusvieraille, miten?
Tarjoaisitko juhannusvieraille savusiikaa?
Mulle on tulossa - ihan kaupunkiasuntoon - muutamia vieraita juhannukseksi.
Ostin kokeeksi savusiian ja maku oli mitä mainioin. Sitä lohta kun tulee jo korvista!
Tiedän, että kukaan heistä ei ole kala-allergikko.
Mutta miten sen saa tarjoiltua nätisti? Kokeeksi ostamani savusiika, kaikkineen noin 800 grammaa, oli kokonainen. Kaikkine nahkoine, pystöine, eväine, nakoine, päineen ja selkäruotoineen.
Yksi näin pieni ei neljälle riitä. Ja se tarjoilu! Olihan sen syöminen melkoista rääppimistä. Parissa päivässä mä sen söin ja mikäs siinä yksin kotona vaikka sotkuista hommaa olikin.
Vai pitäiskö ajatella kokonaan muuta syömistä vieraille?