Grilli kuumana, mitäs laitetaan?
Kerro grilliherkkusi, entäs lisukkeet, uusia ideoita kaivataan!
Kommentit (9)
Välimeren tyyliin tehtyjä zucchineita. Herkkusieninyyttejä homejuustotäytteellä.
Kerroshampurilainen täyslihapihveillä, cheddarjuustolla ja paistetulla kananmunalla, mausteiksi salaatti, kurkkusalaatti ja ketsuppi. Kiitos.
Hampparin väliin parilalla grillattu ananasrengas
Vegan hamburger with cheese. Täytyy välillä puhua amerikkaa hampparimestojen tyyliin.
Marinoidut munakoisoviipaleet. Ja paprikat. Nami.
Perinteisesti lihaa ja makkaraa. Ei kalaa - pelkkä kalan haju pitäisi mut pois koko grillipihasta.
Lisukkeiksi alumiinifolioon (keittämällä) esikypsennettyjä juureksia (mitä ikinä) suolalla ja pippurilla maustettuina, hyvää öljyä ripoteltuna joukkoon. Folio tiukasti kiinni. Grillin reunalla tulee.vegetaareille ja vegaaneille tämä on se pääruoka, eli määrä sen mukaan.
Tomaatti-parsasalaatti, kastike vain öljyä ja etikkaa, suolaa, pippuria.
2 nuudelsalaattia joista toiseen lenkkimakkaranpaloja ja toiseen ei.
Sikaa!