Joku kerrostalossani tekee voisarvia
Voi hitto. Tuli hirveä mieliteko voisarviin. Onnistuuko hyvin jos itse tekee? Onko vaikeaa?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Pitää opetella se taittelu.
No onpa tosi vaikeaa. Sen kuin rullaa.
Vierailija kirjoitti:
Pitää opetella se taittelu.
Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitää opetella se taittelu.
Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?
Jos ihan alusta saakka aineista itse tekee, niin se pitää osata kaulita ja taitella oikein, rasvakerrokset aina väliin jne. Valmistaikinan kanssa ei sellaista joudu tekemään.
ohis
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitää opetella se taittelu.
Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?
Jos ihan alusta saakka aineista itse tekee, niin se pitää osata kaulita ja taitella oikein, rasvakerrokset aina väliin jne. Valmistaikinan kanssa ei sellaista joudu tekemään.
ohis
Mitä vaikeaa on siinä kaulimisessa ja laitat voita väliin ja käännät taikinan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitää opetella se taittelu.
Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?
Jos ihan alusta saakka aineista itse tekee, niin se pitää osata kaulita ja taitella oikein, rasvakerrokset aina väliin jne. Valmistaikinan kanssa ei sellaista joudu tekemään.
ohis
Mitä vaikeaa on siinä kaulimisessa ja laitat voita väliin ja käännät taikinan.
Et ole koskaan katsellut kokkiohjelmia, niillä taittelusuunnilla on merkitystä. Ei ole leipuri nyt paikalla, että osaisi selitellä.
Kyllä sitä syötäviä saa ilmankin, mutta ei niihin saa oikeanlaista kuohkeutta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitää opetella se taittelu.
Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?
Jos ihan alusta saakka aineista itse tekee, niin se pitää osata kaulita ja taitella oikein, rasvakerrokset aina väliin jne. Valmistaikinan kanssa ei sellaista joudu tekemään.
ohis
Croissantti on se lehtevämpi ja taiteltu versio, voisarvi tosiaan täytyy vaan rullata.
Pitää opetella se taittelu.