Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Joku kerrostalossani tekee voisarvia

Vierailija
02.06.2022 |

Voi hitto. Tuli hirveä mieliteko voisarviin. Onnistuuko hyvin jos itse tekee? Onko vaikeaa?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää opetella se taittelu.

Vierailija
2/8 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitää opetella se taittelu.

No onpa tosi vaikeaa. Sen kuin rullaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitää opetella se taittelu.

Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?

Vierailija
4/8 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pitää opetella se taittelu.

Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?

Jos ihan alusta saakka aineista itse tekee, niin se pitää osata kaulita ja taitella oikein, rasvakerrokset aina väliin jne. Valmistaikinan kanssa ei sellaista joudu tekemään.

ohis

Vierailija
5/8 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
6/8 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pitää opetella se taittelu.

Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?

Jos ihan alusta saakka aineista itse tekee, niin se pitää osata kaulita ja taitella oikein, rasvakerrokset aina väliin jne. Valmistaikinan kanssa ei sellaista joudu tekemään.

ohis

Mitä vaikeaa on siinä kaulimisessa ja laitat voita väliin ja käännät taikinan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pitää opetella se taittelu.

Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?

Jos ihan alusta saakka aineista itse tekee, niin se pitää osata kaulita ja taitella oikein, rasvakerrokset aina väliin jne. Valmistaikinan kanssa ei sellaista joudu tekemään.

ohis

Mitä vaikeaa on siinä kaulimisessa ja laitat voita väliin ja käännät taikinan.

Et ole koskaan katsellut kokkiohjelmia, niillä taittelusuunnilla on merkitystä. Ei ole leipuri nyt paikalla, että osaisi selitellä.

Kyllä sitä syötäviä saa ilmankin, mutta ei niihin saa oikeanlaista kuohkeutta.

Vierailija
8/8 |
02.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pitää opetella se taittelu.

Mikä ihmeen taittelu? Siis taikinan? Mitäs vaikeaa siinä voi olla?

Jos ihan alusta saakka aineista itse tekee, niin se pitää osata kaulita ja taitella oikein, rasvakerrokset aina väliin jne. Valmistaikinan kanssa ei sellaista joudu tekemään.

ohis

Croissantti on se lehtevämpi ja taiteltu versio, voisarvi tosiaan täytyy vaan rullata.