Miksi kananrinnasta tulee uunissa rouskuvaa, ei pehmeää?
Teen kananrintaa uunissa koska pannulla savuttaa liikaa ja ei sovi kämpälleni. Olen huomannut että joskus kanasta tulee uunissa "rouskuvaa" kun sitä puree. Ei maistu niin miellyttävältä. Joskus taas ihan pehmeää ja paljon paremman makuista. Mistä tämä johtuu? Pitäisikö laittaa folioon tms.?
Teen 225 asteessa ja 17-20 minuuttia.
Kommentit (6)
Kun se on about kaikkein kuivinta mahdollista lihaa. Pari minuuttia pannulla ja suuhun.
Vierailija kirjoitti:
Pistä matalampaan lämpöön ja pidempään. Itse pistän kananleikkeet riisipedille ja 200 asteessa tunti. Maistuvat täydellisen pehmeiltä.
Kiitos vinkistä!
ap
Paistoit sen liian kuumassa uunissa. joku 180 astetta ja pitempi aika parempi. Paitolämpömittarilta voi tsekata milloin sisälämpötila ylittää 75 astetta jolloin kana on varmasti kypsää.
Vierailija kirjoitti:
Paistoit sen liian kuumassa uunissa. joku 180 astetta ja pitempi aika parempi. Paitolämpömittarilta voi tsekata milloin sisälämpötila ylittää 75 astetta jolloin kana on varmasti kypsää.
180 astetta siis jos on kiertoilmauuni.
200 astetta ja liemessä (upoksissa) saa illa 2 tuntia ja tulee ihanan pehmeää.
Pistä matalampaan lämpöön ja pidempään. Itse pistän kananleikkeet riisipedille ja 200 asteessa tunti. Maistuvat täydellisen pehmeiltä.