saippuanmakuiset suklaat vaikka eivät ole vanhentuneita
Olen useasti heittänyt pois saippuanmakuista suklaata.
Mikä näissä on että pilaantuvat, vaikka parasta ennen päiväys on vielä kaukana?
Pitääkö levy syödä viikon sisällä ettei pilaannu?
Yleensä syön yhtä 2 kk ajan.
Kommentit (4)
Meillä säilytettiin osaa kuiva-aineista samassa kaapissa, missä oli muutamia pesuaineita ja kyllä se maku vaan tuotteisiin tuli. Kun vaihdoin kaappia, loppui ongelmakin.
Vierailija kirjoitti:
Ei ne kyllä pilalle mene kovin äkkiä. Säilytätkö niitä jossain kaapissa missä on voimakkaan tuoksuisia asioita?
En. Mutta joihinkin suklaaisiin ilmantuu sellainen valkoinen huurteen näköinen kerros.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ne kyllä pilalle mene kovin äkkiä. Säilytätkö niitä jossain kaapissa missä on voimakkaan tuoksuisia asioita?
En. Mutta joihinkin suklaaisiin ilmantuu sellainen valkoinen huurteen näköinen kerros.
Ap
Aa, onko ne hellan lähellä. Liian kuuma säilytyslämpötila aiheuttaa ton. Makuunkin vaikuttaa, mutta saippuaisen maun määritelmän kuulen ekaa kertaa tässä yhteydessä.
Ei ne kyllä pilalle mene kovin äkkiä. Säilytätkö niitä jossain kaapissa missä on voimakkaan tuoksuisia asioita?