Lisäättekö enemmän sipulia ruokaa kuin reseptissä lukee?
Itse laitan laatikkoruokiin enemmän sipulia. On niin terveellistä.
Kommentit (23)
Kuka tekee ruokaa resepteillä? Tai no joo, hyväksi havaittu määrä on ruoanlaiton perusta. En muista edes mistä olen minkäkin "oman reseptini" aikanaan saanut.
Aijaa. No sun mies kakkonen saattaa olla allerginen sipulille. t.ap
En seuraa reseptejä orjallisesti. Lisään niihin mitä huvittaa, tai vastaavasti jätän pois.
Jätän sipulit aina kaikesta pois. Olen allerginen sille.
(siksipä en juurikaan muiden tekemiä ruokia voi edes maistaa)
Rakastan sipulia, joten laitan sitä kaikkeen aivan järjettömiä määriä. Eikä edes pieretä.
Ei lainkaan sipulia, mutta valkosipulia saa olla enemmänkin kuin reseptissä.
Vierailija kirjoitti:
Jätän sipulit aina kaikesta pois. Olen allerginen sille.
(siksipä en juurikaan muiden tekemiä ruokia voi edes maistaa)
Allergia ei estä syömästä allergeenia, ellei tule anafylaksia. Saatko anafylaksian sipuliasta? Onko edes lääkärin tekemää testiä allergiasta?
Voi kyynel kuitenkin suuren kärsimyksesi määrää.
Vierailija kirjoitti:
Päinvastoin vähemmän (tai miedompaa). Mies saa sipulista ilmavaivoja, se ei ole kivaa.
Makuuhuoneessa sitten lentävä peitto kun mies yöllä
Pistää peiton lentämään. Hyvät tuoksut sitten aamulla herättää🍑💨
En oikeastaan seuraa tarkkoja reseptejä oikein missään. Laitan yleensä reilusti sipulia kaikkeen, koska se on niin hyvää.
Leivonnassa pitää kuulemma seurata tarkkoja reseptejä, mutta en leivo mitään marjapiirakkaa monimutkaisempaa. Siihen en sipulia laita.
Hyi sipulia 🤢🤮 sipulia syövät ihmiset haisee pahalle 🤮🤮🤮🤮
Sipuli on niin terveellistä ja hyvää että laitan sitä aina paljon kaikkeen.
Vierailija kirjoitti:
Aina! Vähintään tuplat.
Samoin ja lisäksi rutkasti valkosipulia, vaikkei reseptissä olisikaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jätän sipulit aina kaikesta pois. Olen allerginen sille.
(siksipä en juurikaan muiden tekemiä ruokia voi edes maistaa)
Allergia ei estä syömästä allergeenia, ellei tule anafylaksia. Saatko anafylaksian sipuliasta? Onko edes lääkärin tekemää testiä allergiasta?
Voi kyynel kuitenkin suuren kärsimyksesi määrää.
Taas tätä. Eihän keliaakikoillakaan tule anfylaksiaa gluteenista, mutta silti eivät voi sitä syödä.
Ja kyllä, ihan on lääkärin toteama allergia. Rikkinäinen suolisto altistaa suolistosyövälle, joten jos oikeasti haluan pysyä hengissä "normaali-iän" niin en syö sipulia + rikkinäinen iho altistaa sepsikselle, joka tappaa ihan vähän hitaammin kuin anafylaksia. Jei!
Enemmän harmittaa se, etten voi käsitellä tiettyjä sipulikukkia kuin paksujen hanskojen kanssa.
Ei sen nyt ruoanlaitossa niin väliä ole. Sipulitkin on niin eri kokoisia. Jos reseptissä lukee yksi sipuli, sehän voi olla vaikka minkä kokoinen. Ei kai resepteissä lue, että sata grammaa sipulia? Jos lukee, niin ei kai kukaan ole niin pöljä, että laittaa 20 grammaa roskiin tai säilöön. Höpsistä.
Yleensä korvaan sipulin valkosipulilla
Päinvastoin vähemmän (tai miedompaa). Mies saa sipulista ilmavaivoja, se ei ole kivaa.