Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saan sulatettua jauhelihaklöntin pakastimesta kun pitäisi lisätä se keittoon?? (en omista mikroa)

Vierailija
30.04.2022 |

Miten????!

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siellähän se kattilassa sulaa keiton keskellä.

Vierailija
2/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muovipussiin ja kuumavesihanan alle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita se hyvin suljetussa pussissa kylmään veteen.

Vierailija
4/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiiviissä muovipussissa lämpimään veteen.

Vierailija
5/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Istu sen päällä.

Vierailija
6/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesukoneessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tiiviissä muovipussissa lämpimään veteen.

Ei missään nimessä lämpimään. Muodostuu bakteereja.

Vierailija
8/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se sulaa ihan jääkaapissa, kun siirrät sen pakastimesta sinne päivää ennen kuin ryhdyt tekemään keittoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavalliseen uuniin kymmeneksi minuutiksi.

Vierailija
10/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä, milloin aiot sen käyttää. Jääkaapissa, jos huomenna. Kuumaan veteen pussissaan/rasiassaan upotettuna, jos kohta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

et osaa kattilan pohjalla sulattaa ja samalla keittää keittoa.

Vierailija
12/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämpimään veteen olen laittanut, sulaa puolessa tunnissa.
Tosin kuulemma kylmä vesi olisi nopeampi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitat isolla veitsellä pienemmiksi paloiksi ja paistinpannulle, paistaa se pitää keittoa varten joka tapauksessa.

Vierailija
14/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäisen jauhelihan voi paistaa suoraan kuumalla paistinpannulla, jos normaali pieni 400g pakkaus. Näin teen itse aina. Kääntelen välillä. (Ennen paistamista voi pitää pakkausta hetken kuumassa vedessä, jotta muovipakkaus irtoaa jauhelihasta.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidä sitä hetki lämpimässä pakaravaossa niin kyllä se siitä

Vierailija
16/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun olin suurkeittiössä, paiston kattilanpohjalla vähän jauhelihaa ja päälle muut aineet samalla kiehumaan. 

saattehan sitä monimutkaisestikin tehdä.tuli siis jauhelihakeitto.

Vierailija
17/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse lisään jauhelihan aina paistettuna keittoon (tiedän, että on olemassa myös koulukunta, joka laittaa sen raakana keittoon - tätini kuuluu siihen). Paistinpannulla jäinen jauheliha sulaa ja ruskistuu kyllä. Samalla sen saa näppärästi maustettuakin.

Vierailija
18/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei missään nimessä kuumassa vedessä sulatusta 😳
Paras on viileä vesi, ei kylmä.
400g sulaa n. 30 minuutissa.
Tosin noin pienen määrän voi sulattaa pannulla paistaen

Vierailija
19/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

kun olin suurkeittiössä, paiston kattilanpohjalla vähän jauhelihaa ja päälle muut aineet samalla kiehumaan. 
saattehan sitä monimutkaisestikin tehdä.tuli siis jauhelihakeitto.

Suurkeittiössä paistoit VÄHÄN jauhelihaa?
Oliko keitto kenties "kasviskeitto" vähän jauhelihan kera?

Vierailija
20/27 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä tää teidän varjobannaus 😀😂

Raiskari raiskaus 🥱

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi neljä