Miksi ravintola-alalla ei haluta maksaa kunnon palkkaa?
Kokoajan pula työntekijöistä. No onko ihme, jos raskaasta hommasta maksetaan joku 11 euroa maks ja huonot lisät? Osa-aikaista hommaa vielä monesti. Mikä estää TESsiä paremman palkan maksamisen? Eikö rahalla saisi tekijöitäkin?
Kommentit (15)
Oletko valmis maksamaan huomattavasti korkeampia hintoja ruuasta ravintoloissa? Hinnoissahan ne palkat näkyvät sitten. Sinällään olen kyllä samaa mieltä että ansaitsisivat enemmän palkkaa.
Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.
Vierailija kirjoitti:
Ei siinä tarvii juurikaan mitään osata.
Se on hyvä kuulla ettei teille snobeille tarvitse jatkossa tulla muuta kuin vähän palaneelle maistuvaa skeidaa ja tökerösti käyttäytyvän tarjoilijan tuomana.
Vierailija kirjoitti:
Ei siinä tarvii juurikaan mitään osata.
Enemmän siinä kuitenkin tarvitsee osata kuin valtaosalla akateemisista aloista.
Vierailija kirjoitti:
Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.
Noilla hinnoilla jäis hampurilaiset monelta ostamatta.
Vierailija kirjoitti:
Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.
Hoitajille maksetaan isoja palkkoja, vaikka niiden työ ei tuota mitään. Kokki saa paskempaa palkkaa, vaikka työ tuo selvää rahaa taloon ja on siis tuottavaa.
Hakeudu parempaan ravintolaan töihin..
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei siinä tarvii juurikaan mitään osata.
Se on hyvä kuulla ettei teille snobeille tarvitse jatkossa tulla muuta kuin vähän palaneelle maistuvaa skeidaa ja tökerösti käyttäytyvän tarjoilijan tuomana.
Tämä kuvastaakin osuvasti suurinta osaa suomalaisista ravintoloista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.
Noilla hinnoilla jäis hampurilaiset monelta ostamatta.
Miksi muka? Miksi et halua maksaa kunnon hintaa ruoastasi? Eikö kokit ja tarjoilijat mielestäsi ansaitse kohtuullista korvausta työstään?
Ottakaapa ravintola-alan laiskat ja ahneet valittajat tässäkän asiassa mallia tummista miehistä jotka työskentelevät vaikkapa kebabpaikoissa, he tekevät sillä pienellä palkalla pitkää päivää, hymyilevät eivätkä valita turhasta siksi heillä riittääkin asiakkaita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.
Hoitajille maksetaan isoja palkkoja, vaikka niiden työ ei tuota mitään. Kokki saa paskempaa palkkaa, vaikka työ tuo selvää rahaa taloon ja on siis tuottavaa.
Olen lähäri, poika tarjoilija/baarimikko, kumpikin tekee vuorotyötä. Arvaapa kumman palkka isompi - tarkistin viime vuoden veroilmoitukset, ero 4000 euroa. Kas kummaa tarjoilijan palkka menee ohi reilusti.
Vierailija kirjoitti:
Ottakaapa ravintola-alan laiskat ja ahneet valittajat tässäkän asiassa mallia tummista miehistä jotka työskentelevät vaikkapa kebabpaikoissa, he tekevät sillä pienellä palkalla pitkää päivää, hymyilevät eivätkä valita turhasta siksi heillä riittääkin asiakkaita.
Nämä kebab, pizza & leike paikat onkin juuri sitä skeidaa. Kaikissa vielä sama ruokalista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.
Hoitajille maksetaan isoja palkkoja, vaikka niiden työ ei tuota mitään. Kokki saa paskempaa palkkaa, vaikka työ tuo selvää rahaa taloon ja on siis tuottavaa.
Hoitajien työ on lakisääteistä. Se on työtä sitä varten että työssäkäyvät pysyvät hengissä ja ihmiset pelastuvat tapaturmista ja onnettomuuksista.
Kaiken julkisen työn tuotto näkyy kansan hyvinvointina, terveytenä ja tuottavana yhteiskuntana.
Ja hoitajien ja muiden julkisen puolen työntekijöiden verorahat lähtevät samalla tavalla kansantaloudessa kulutuksen kautta kiertoon, kuin muidenkin työntekijöiden.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ottakaapa ravintola-alan laiskat ja ahneet valittajat tässäkän asiassa mallia tummista miehistä jotka työskentelevät vaikkapa kebabpaikoissa, he tekevät sillä pienellä palkalla pitkää päivää, hymyilevät eivätkä valita turhasta siksi heillä riittääkin asiakkaita.
Nämä kebab, pizza & leike paikat onkin juuri sitä skeidaa. Kaikissa vielä sama ruokalista.
Oulussa ainakin ylivoimaisesti suosituimpien ravintoloiden joukossa, heillä on aina asiakkaita.
Ei siinä tarvii juurikaan mitään osata.