Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi ravintola-alalla ei haluta maksaa kunnon palkkaa?

Vierailija
24.04.2022 |

Kokoajan pula työntekijöistä. No onko ihme, jos raskaasta hommasta maksetaan joku 11 euroa maks ja huonot lisät? Osa-aikaista hommaa vielä monesti. Mikä estää TESsiä paremman palkan maksamisen? Eikö rahalla saisi tekijöitäkin?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siinä tarvii juurikaan mitään osata.

Vierailija
2/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko valmis maksamaan huomattavasti korkeampia hintoja ruuasta ravintoloissa? Hinnoissahan ne palkat näkyvät sitten. Sinällään olen kyllä samaa mieltä että ansaitsisivat enemmän palkkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.

Vierailija
4/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei siinä tarvii juurikaan mitään osata.

Se on hyvä kuulla ettei teille snobeille tarvitse jatkossa tulla muuta kuin vähän palaneelle maistuvaa skeidaa ja tökerösti käyttäytyvän tarjoilijan tuomana.

Vierailija
5/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei siinä tarvii juurikaan mitään osata.

Enemmän siinä kuitenkin tarvitsee osata kuin valtaosalla akateemisista aloista.

Vierailija
6/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.

Noilla hinnoilla jäis hampurilaiset monelta ostamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.

Hoitajille maksetaan isoja palkkoja, vaikka niiden työ ei tuota mitään. Kokki saa paskempaa palkkaa, vaikka työ tuo selvää rahaa taloon ja on siis tuottavaa.

Vierailija
8/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hakeudu parempaan ravintolaan töihin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei siinä tarvii juurikaan mitään osata.

Se on hyvä kuulla ettei teille snobeille tarvitse jatkossa tulla muuta kuin vähän palaneelle maistuvaa skeidaa ja tökerösti käyttäytyvän tarjoilijan tuomana.

Tämä kuvastaakin osuvasti suurinta osaa suomalaisista ravintoloista.

Vierailija
10/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.

Noilla hinnoilla jäis hampurilaiset monelta ostamatta.

Miksi muka? Miksi et halua maksaa kunnon hintaa ruoastasi? Eikö kokit ja tarjoilijat mielestäsi ansaitse kohtuullista korvausta työstään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ottakaapa ravintola-alan laiskat ja ahneet valittajat tässäkän asiassa mallia tummista miehistä jotka työskentelevät vaikkapa kebabpaikoissa, he tekevät sillä pienellä palkalla pitkää päivää, hymyilevät eivätkä valita turhasta siksi heillä riittääkin asiakkaita.

Vierailija
12/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.

Hoitajille maksetaan isoja palkkoja, vaikka niiden työ ei tuota mitään. Kokki saa paskempaa palkkaa, vaikka työ tuo selvää rahaa taloon ja on siis tuottavaa.

Olen lähäri, poika tarjoilija/baarimikko, kumpikin tekee vuorotyötä. Arvaapa kumman palkka isompi - tarkistin viime vuoden veroilmoitukset, ero 4000 euroa. Kas kummaa tarjoilijan palkka menee ohi reilusti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ottakaapa ravintola-alan laiskat ja ahneet valittajat tässäkän asiassa mallia tummista miehistä jotka työskentelevät vaikkapa kebabpaikoissa, he tekevät sillä pienellä palkalla pitkää päivää, hymyilevät eivätkä valita turhasta siksi heillä riittääkin asiakkaita.

Nämä kebab, pizza & leike paikat onkin juuri sitä skeidaa. Kaikissa vielä sama ruokalista.

Vierailija
14/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikset ole valmis maksamaan kunnon hintaa ruoastasi? Jos hampurilaisateria maksaisi 30 e niin olisi sen tekijällekin varaa maksaa kohtuullisesti.

Hoitajille maksetaan isoja palkkoja, vaikka niiden työ ei tuota mitään. Kokki saa paskempaa palkkaa, vaikka työ tuo selvää rahaa taloon ja on siis tuottavaa.

Hoitajien työ on lakisääteistä.  Se on työtä sitä varten että työssäkäyvät pysyvät hengissä ja ihmiset pelastuvat tapaturmista ja onnettomuuksista.

Kaiken julkisen työn tuotto näkyy kansan hyvinvointina, terveytenä ja tuottavana yhteiskuntana.

Ja hoitajien ja muiden julkisen puolen työntekijöiden verorahat lähtevät samalla tavalla kansantaloudessa kulutuksen kautta kiertoon,  kuin muidenkin työntekijöiden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ottakaapa ravintola-alan laiskat ja ahneet valittajat tässäkän asiassa mallia tummista miehistä jotka työskentelevät vaikkapa kebabpaikoissa, he tekevät sillä pienellä palkalla pitkää päivää, hymyilevät eivätkä valita turhasta siksi heillä riittääkin asiakkaita.

Nämä kebab, pizza & leike paikat onkin juuri sitä skeidaa. Kaikissa vielä sama ruokalista.

Oulussa ainakin ylivoimaisesti suosituimpien ravintoloiden joukossa, heillä on aina asiakkaita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän kuusi