Kuinka usein teet naudanlihasta ruokaa?
Kommentit (16)
En ollenkaan.
Jätin pois yli vuosi sitten. Eipä ole tehnyt mieli.
Se on jännä kun sen jättää pois niiin sitä ihmettelee että tätäkö ihmiset syö eikä tee mieli ja monesti hajukin etoo
Ainakin kerran viikkoon jauheliharuoka. Sitten välillä karjalanpaistia tai lihakastiketta, lihakeittoa ym. Siis 1-2 kertaa viikossa.
Ehkä noin kerran kuussa tulee pizzaan laitettua luomunautaa, muuten koitan välttää punaista lihaa terveyden ja ympäristön takia, parempi tietty eläimille myös.
Pari kertaa kesässä, muuten en enää lainkaan.
Kerran kahdessa viikossa maksimissaan
Aika usein tulee tehtyä, ehkä noin 1-2 kertaa viikossa. Ostan rekosta lihat suoraan tiloilta ja siellä on vain nautaa tarjolla. Jauhelihasta teen mureketta tai makaronilaatikkoa, lisäksi kokkaan potkaa ja häntiä kun on aikaa. Mies grillaa kuvetta.
Monta kertaa viikossa,pihvejä ja muita jauheliha ruokia. Evvk jotkut ilmasto jeesustelut,ei kiinnosta pätkääkään
2 kertaa vk paistettuna ja suola. Palstallakin sanotaan jätä se sika.
Minä käytän yleensä lehmän lihaa kun teen sellaista ruokaa, johon se sopii. Uroslehmän lihaksi nimitetty on minulle liian tyyristä!
Monta kertaa viikossa, koska se on ainoa liha jota saadaan ilmaiseksi ja on vieläpä hyvän makuista ja siitä voi tehdä ruokaa niin monipuolisesti.
Tänään paistoin lehtipihviä, oli hyvää maustevoin kanssa.
Korkeintaan kerran viikossa, en aina edes tuon vertaa.
Varmaan noin kolmesti viikossa. Muina päivinä sitten kanaa, kalaa tai possua yleensä.
Jauhetusta kalkkunasta teen pastakastikkeen.
Nykyään vähän. Ennen ( kun lapseni vielä asui kotona) hän treeniruuaksi valmisti usein tomaattisen jauhelihakastikkeen ja pastaa ja sitä syötiin todella paljon
Nykyään lähinnä ehkä kerran kk teen lihapullia ja toisinaan herkuttelemme ulkofileepihveillä ( mutta niitäkin kyllä ostetaan usein myös härkää)