Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Marinoitu kanasuikale 6.4.22

Vierailija
11.04.2022 |

Uskaltaako tehdä siitä ruokaa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käyttäisi siipikarjan lihaa päiväyksen jälkeen.

Vierailija
2/7 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan käyttökelpoista vielä, jos kylmäketju ei ole katkennut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laittaisi

Vierailija
4/7 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

en laittaisi, vaikka pvm olisi 16.4.

Vierailija
5/7 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En käyttäisi siipikarjan lihaa päiväyksen jälkeen.

Kyllähän se on otettu huomioon jo kun niitä käyttiksiä laitetaan, pösilö.

Vierailija
6/7 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

EI! Äkkiä roskiin!

Saat vielä salmonellaa tai pahimmas tapaukses kolibateerin !

Osta uusi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok, heitän pois.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän kuusi