Pannukakku pitäisi tehdä iltapalalle. En ole mikään ruoanlaittaja.
Olen huono ruoanvalmistaja ja en osaa tehdä sitä. Saisinko apuja pannukakun tekoon ja lähinnä paistoaikaa ja uunin lämpötilaan. Netistä katsonut mutta isoja lämpötila eroja ja paistoaikoja riittää. En halua lätsähtänyttä pannukakkua vaan hyvän runsaan. Toivon asiallisia neuvoja. Kiitos.
Kommentit (2)
Jos tykkäät ohuesta pannarista,niin tässäpä tämä: Rasvaa uunipannu voilla tai margariinilla.Taikina on yhdelle pellilliselle. Kaksi munaa,yksi teelusikallinen suolaa,yksi desilitra vettä,neljä desilitraa maitoa,kaksi ja puoli desilitraa vehnäjauhoja.Sekoita vispilällä tasaiseksi velliksi.Kaada voidellulle pellille.Paista keskitasolla. Uuni 225 astetta celsiusta.Älä pelästy tissukoita,vaan anna paistua ruskeaksi.Rasvaa en taikinaan ole laittanut.
Uunipellillinen:
4 kananmunaa
7 dl maitoa/punaista
6, 5 dl Vehnäjauhoja
1 dl sokeria tai vähemmän
50 gr sulatettua ja jäähdytettyä voita
Leivinjauhetta 1tl
Kardemummaa, jos tykkää 1 tl
Vaniljasokeria 1 tl
Sulata voi ensin mikrossa, vatkaa munat ja sokeri, sen verran että sekoittuvat, ei vaahdotusta, sen jälkeen jauhot ja mausteet, sitten voi.
Paista 250 astetta, 25-30 min
Laita pellille paistopaperi ja taikina sen päälle( ei tarvi voidella peltiä)