Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Taas jotain amatöörejä lihan leikkaajina k kaupassa.
13.03.2022 |
Possun kyljykseen jää se fläsän raita. Se pitää katkaista ihan siksi ettei paistaessa käpristy. Ihan pikku juttu joka ei vie hirveästi aikaa. Taas piti itse katkaista. Vinkki naisille ja lapsille. Sen voi tehdä saksillakin. Taidan olla krapulassa kun näin vähästä pitää valittaa.
Kommentit (4)
Sorry, en käytä porsaan lihaa. Syön broileria, härkää, lohta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei ole aina kaupan vika.
Suuri osa lihoista valmiiksi myytäviksi leikattuina suoraan lihantoimittajalta, kuten Atrialta.
Eihän kunnon kyljyksiä ole saanut vuosiin. Lihakin on täynnä luunsiruja. Toista oli vielä 80-luvulla.
Alue: Aihe vapaa
Ap:n kirjoitustaito on amatöörimäistä.