Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teettekö usein itse lohkoperunoita uunissa?

Vierailija
15.02.2022 |

Miten on? Niistä tulee kyllä herkullisia!

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä muista tehneeni kuin kerran viimeisen 15 vuoden aikana.

Vierailija
2/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus tein useinkin, mutta valmiiksi maustetut pakastelohkoperunat on niin hyviä että en jaksa enää nähdä vaivaa :D 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eilen tein.

Vierailija
4/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä kerran kuukaudessa keskimäärin.

Vierailija
5/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa kuussa. On hyviä ja helppoja. Asun yksin ja teen joskus ruoaksi pelkkää lohkoperunaa. Annabella - perunasta tulee hyvät.

Vierailija
6/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen jonkun kerran kuukaudessa. Perunalaadun kanssa olen tarkka, että ne maistuisivat myös hyviltä. Valmiit lohkikset ovat melkoisia rasvaklönttejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen. Laitan sekaan porkkanan, punajuuren ja palsternakan paloja sekä valkosipulia. Hyvää tulee, nam.

Vierailija
8/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään pari kertaa kuussa, tosin laitan samalla muitakin uunijuureksia, kuten porkkanaa ja vaihdellen punajuurta, juuripersiljaa tai palsternakkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa viikossa, anabel perunasta tulee minusta parhaat, usein laitan porkanaa ja sipuli lohkoja samalla. Kun ole pilkkonut ne niin kaadan hieman öljyä päälle ja pyörittelen niitä niin, että öljyä on suurinpiirtein kaikissa kohdissa ja sitten kuumaan uuniin n.200 c ja n25minuuttia tai kun väriä perunoissa.

Nam

Joskus kaitan broilerin siipipalat samalle pellille sikin sokin ja 175C ja 45 minuuttia, niin ovat todella yes!

Vierailija
10/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerta viikkoon, suunnilleen. Muita juureksia ja vihanneksia joukkoon myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pari kertaa viikossa, anabel perunasta tulee minusta parhaat, usein laitan porkanaa ja sipuli lohkoja samalla. Kun ole pilkkonut ne niin kaadan hieman öljyä päälle ja pyörittelen niitä niin, että öljyä on suurinpiirtein kaikissa kohdissa ja sitten kuumaan uuniin n.200 c ja n25minuuttia tai kun väriä perunoissa.

Nam

Joskus kaitan broilerin siipipalat samalle pellille sikin sokin ja 175C ja 45 minuuttia, niin ovat todella yes!

Jäi sanomatta, että pesen perunat ja jätän kuoret, niin on paremman makuisia. Anabel perunat ovat täällä aina hyvin sileitä ja siistejä, jotkut perunat lajit ovat koloisua ja mahdottomia pestä syömäkuntoisiksi, siksi anabel on suosikkini

Vierailija
12/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tehdään useita kertoja kuukaudessa. Samalle pellille bataattia ja porkkanoita 👍 Perunalaatuna käytän joko Anna Ellaa tai Colombiaa.

Vierailija
14/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi kyllä!!

Nyt on tosin se tilanne, et ihan uus uuni, ja se niin kauniisti kiiltää kun on puhdas! Mä en raski tehdä mitään ruokia uunissa!! 😂😂😂

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen, useinkin. Mausteeksi laitan suolaa ja mustapippuria, joskus rosmariinia. En koskaan osta valmiita.