Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hannan sokerilohi

Vierailija
14.02.2022 |

Tätä hehkutetaan parhaaksi loheksi ikinä.
Tein mutta ei tää mitenkään mun tajuntaa räjäyttänyt.
Varmaan olis pitänyt paistaa neuvottua kuumemmalla? Mulla jäi kuorrute pehmeäksi :(

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
14.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä luki maailman paras lohi ja sitten sä klikkasit ja katsoit mainoksen. 😂

Vierailija
2/9 |
14.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mit vit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tä? Mitä klikkasin? Hannan instan sunnuntaiserviisissä ohje oli. Ja kaikki tuntuu kehuvan. Tätä itse ihmettelen että enkö osannut oikein kokata...

ap

Vierailija
4/9 |
15.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kamut kehuu

Vierailija
5/9 |
16.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut jopa nuolevat leivinpaperin.

Vierailija
6/9 |
16.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjeessa kiertoilma 175 astetta. Liian löysä lämpö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
16.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunien tehossakin on jo eroja jotka voivat aiheuttaa epäonnistumisen. Suuri osa ihmisistä kehuu noita ruokia koska Hanna jakaa heidän kuviaan julkisesti sitten - en itse jaksanut enää seurata sitä että jaetaan kymmenittäin ihan randomien ihmisten ottamia otoksia siitä samasta ruokalajista. Se kiinnostaa vain sitä ihmistä kenen ottama se kuva on. Sama kuin Koroliina on "antanut" yhteistyönä lahjaksi joillekin tutuilleen jotain kosmetiikkapakkauksia ja sitten hän jakaa näiden ihmisten ottamia kuvia niistä lahjoistaan - ketä kiinnostaa katsoa sellaista? Lisäksi en pidä uskottavana sitä kun fanit kehuvat jotain, eihän sitä kukaan julkisesti sano että eipä ollut kummoinen ohje. Toivottavasti seuraava kokkauksesi onnistuu paremmin!

Vierailija
8/9 |
16.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulle ainakin noi nettiviraali-respat on harvoin olleet mitään erikoisia. Esim. avokado- ja varsinkin uunifetapasta on olleet tosi pettymyksiä vaikka niitä somessa hehkutetaankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
16.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mulle ainakin noi nettiviraali-respat on harvoin olleet mitään erikoisia. Esim. avokado- ja varsinkin uunifetapasta on olleet tosi pettymyksiä vaikka niitä somessa hehkutetaankin.

Avocadopasta edelleen kokeilematta. Uunifetapasta taas on herkkua, tosin itse oon hieman muokannut oman suun mukaiseksi. Mutta joo, alkuperäiseen kysymykseeni palatakseni. Kyllä se varmasti on näin että mun uuni olisi pitänyt olla kuumemmalla. Tod.näk. se karamellisoituminen jäi tapahtumatta. Maistui vain sokeriselle. Aion kyllä kokeilla tässä joku päivä pienen satsin . Sen verta jäi harmittamaan. 

ap