Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka teette maukkaan ruskean kastikkeen? Vinkkejä!

Vierailija
25.01.2010 |

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

siitä saa maukkaamman kun lisää himpun verran lihaliemikuutiota, siis ihan siinä vaiheessa kun se rasvankin sulattaa pannulle. Ei tartte paljon lisätä.

Vierailija
2/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

siitä saa maukkaamman kun lisää himpun verran lihaliemikuutiota, siis ihan siinä vaiheessa kun se rasvankin sulattaa pannulle. Ei tartte paljon lisätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

1.Matkusta Turkkiin.

2.Älä pese käsiäsi.

3.Syö majoneesia, nahistunutta salaattia ja vanhaa lihaa





Ruskea kastike lörähtää ilmoille viimeistään yöllä...

Vierailija
4/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja tämä ei ole mitään terveyskastiketta, tiedoksi vaan intoilijoille :) Enkä osaa mitään määriä antaa koska teen sen itse aina näppituntumalla.



Rasvaa sulatetaan pannulla tai kattilassa ja lisätään vehnäjauhoja sen verran että se ei ole kuitenkaan kuivaa murua. Ruskistetaan kevyesti. Lisätään vesi ja annetaan kiehua. Lisätään lihaliemikuutio, soijakastiketta ja ketsuppia maun mukaan. Hyvää!! Joskus heitän sekaan lihapullat tai paistettua jauhelihaa.

Vierailija
5/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja tämä ei ole mitään terveyskastiketta, tiedoksi vaan intoilijoille :) Enkä osaa mitään määriä antaa koska teen sen itse aina näppituntumalla.

Rasvaa sulatetaan pannulla tai kattilassa ja lisätään vehnäjauhoja sen verran että se ei ole kuitenkaan kuivaa murua. Ruskistetaan kevyesti. Lisätään vesi ja annetaan kiehua. Lisätään lihaliemikuutio, soijakastiketta ja ketsuppia maun mukaan. Hyvää!! Joskus heitän sekaan lihapullat tai paistettua jauhelihaa.

Ja on hyvää.

Vierailija
6/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parhaan ruskean kastikkeen teen kuitenkin Puljonki Oy:n valmiista lihaliemestä. Vispilöin siihen Maizenan suurustetta ruskealle kastikkeelle. Maustan kermalla tai ruokakermalla, ketsupilla, mustapippurilla, soijalla ja tabascolla. Ja joskus jollain muullakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

..vaan kiehauttamalla lihaliemen.

Vierailija
8/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pistän voita (oikeaa voita tai voimariinia) ja siihen vehnäjauhoja ruskistumaan. Sipulisilppua mukaan ja vettä sitten päälle ensin vähän, sitten enemmän. Ja se lihaliemikuutio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä ruskistan kuivalla pannulla vehnäjauhot ja lisään veden kun jauhot ovat kivan vätiset. Teen ainoastaan lihapullille ruskean kastikkeen, eikä kaipaa muita mausteita kun mitä niistä lihapullista tulee kun keitän ne kypsiksi siinä kastikkeessa.