Sosekeitto jauhenlihasta
Uskokaa tai älkää, mutta tuli ihan syötävä sosekeitto porkkanoista, puikulaperunoista, lihaliemikuutiosta ja jauhenlihasta
Maistui oikealta lihakeitolta.
Keitin ja soseutin porkkanat ja perunan. Paistoin paistijauhenlihan, huuhtelin rasvan pois ja soseutin tehosekoitinmöyhentimellä ( Moulinex., vintage, oranssi, kirpparilta 3 eurolla)
Yllättävän hyvää, koirakin tykkäsi. Ja mies tietysti, soseruualla niin sen oli pakko syödä.
-palstamamma sairastuvan keittolasta
Kommentit (5)
Jauhelihasta ei ole n kirjainta välissä.
Vierailija kirjoitti:
Jauhelihasta ei ole n kirjainta välissä.
Täällä palstalla se on usein 'jauhenliha'.
Jauhenliha on niin miljoona kertaa täällä käytetty jo että ketään ei hei naurata. Tosin ei se alunalkaenkaan huvittanut. Keksimällä keksitty sana, väkisin väännetty, teinien tasoa.
Ei paistijauhelihassa ole mitään huuhdeltavaa rasvaa?
Et kai paistanu kylmällä pannulla, jolloin lihasvesteet tulee ulos?
Miksi soseutit juurekset kahteen kertaan?