Paras suklaalevy?
Mun mielestä ehdottomasti Fazerin vaalea maitosuklaa. 😋
Kommentit (78)
Mun ykkönen on Brunberg tummasuklaa 53% ja seuraavat sijat menee Pandan maito- ja tummasuklaalle.
Marabou Sweitsinpähkinä. Se uusi Royal oli myös hyvää.
Fazerin Kiina on juuri nyt minun suosikki.
Maraboun Sveitsinpähkinä ja Maraboun minttunappirulla.
Kaikki, paitsi ei semmonen oikeen tumma
Vierailija kirjoitti:
Maraboun Sveitsinpähkinä ja Maraboun minttunappirulla.
Oletko maistanut uutta pistaasipähkinää? Saatat tykätä myös siitä.
Se vanha Royal tumma/valkosuklaa kerrossuklaa yhdistelmä oli hyvää, mutta en ole löytänyt sitä enää mistään. Taisivat lopettaa sen, harmi.
Mikä tahansa, jota ei vielä ole syöty.
Ruusu-täytesuklaa. Harmi, kun sitä ei enää valmisteta.
Punaista fazeria vetää lihavat, hyvin imelää.
Vierailija kirjoitti:
Punaista fazeria vetää lihavat, hyvin imelää.
Vai niin, kiitos tiedosta. Jaxuhalit sulle ja lihavuudellesi.
Lidlin 50 % tummasuklaat, chili ja pistaasipähkinä.
Vierailija kirjoitti:
Maraboun Sveitsinpähkinä ja Maraboun minttunappirulla.
Nuo minttunapit on hyviä. Valitettavasta Marabou on akanut käyttämään palmuöljyä suklaan sijasta, joten nihkeän makuista suklaa nykyään.
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maraboun Sveitsinpähkinä ja Maraboun minttunappirulla.
Nuo minttunapit on hyviä. Valitettavasta Marabou on akanut käyttämään palmuöljyä suklaan sijasta, joten nihkeän makuista suklaa nykyään.
- Marabou 78g Mintchoko Rulle sisälttä 52 % sokeria, ja sitten vielä glukoosi-fruktoosisiirappia ja palmuöljyä.
Ainekset: Sokeri, maitojauhe, tärkkelyssiirappi, kaakaovoi, kaakaomassa, glukoosi-fruktoosisiirappi, palmuöljy, herajauhe (maito), emulgointiaineet (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini, E471), suola, aromit, happamuudensäätöaine (E500).
Vierailija kirjoitti:
maraboun daim
Daim-patukassa 60 % sokeria, järkyttävän paljon!
Ainekset: Sokeri, palmuöljy, kaakaovoi, kaakaomassa, mantelit (3%), herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, voiöljy, heratuote (maito), sokeroitu rasvaton maitotiiviste, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit.
Vierailija kirjoitti:
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maraboun Sveitsinpähkinä ja Maraboun minttunappirulla.
Nuo minttunapit on hyviä. Valitettavasta Marabou on akanut käyttämään palmuöljyä suklaan sijasta, joten nihkeän makuista suklaa nykyään.
- Marabou 78g Mintchoko Rulle sisälttä 52 % sokeria, ja sitten vielä glukoosi-fruktoosisiirappia ja palmuöljyä.
Ainekset: Sokeri, maitojauhe, tärkkelyssiirappi, kaakaovoi, kaakaomassa, glukoosi-fruktoosisiirappi, palmuöljy, herajauhe (maito), emulgointiaineet (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini, E471), suola, aromit, happamuudensäätöaine (E500).
No sillä tavalla. Oletko jonkun kaupan karkkihyllällä kommentoimassa tuoteselostusta tänne? Aika omistautunut olet kyllä asialle. Ulkomuistista et tuota kyllä vetäissyt.
Se Maraboun uusi pistaasipähkinä, karamelli ja merisuola -maku!
Minustakin se Fazerin vaalea maitosuklaa, eli punainen, tai sitten sininen.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/