Miksi niin moni maailman suosituimmista ruoista/ruoka-aineksista tulee Italiasta?
Kommentit (45)
Varmaan siksi, että Italiassa on Euroopan vanhin kulttuuri ja siellä arvostetaan hyvää ja laadukasta ruokaa.
Mä en nyt ota kantaa aloituksen kysymykseen, mutta kun ajatellaan italialaista ruokaa, niin hauskaa on se, että sen kulmakivi, tomaatti, on peräisin uudesta maailmasta. Sitä alettiin Euroopassa viljellä laajemmin vasta 1800-luvulla.
Siellä on tarpeeksi monipuolinen ilmasto. Mutta ei voida tietää varmasti, kuinka moni on kopioitu. Italiassa on myös asunut neroja. Nerot voivat keksiä ihan mitä vain.
Myös maailman paras kivennäisvesi tulee sieltä. Mikä sattuma se onkaan, vaiko Jumalan lahja Italialle?
Jaa... no mä oon koukussa intialaisiin ruokiin.
Mainitsetko muutaman näitä suosituimpia, ap.
Vierailija kirjoitti:
Mainitsetko muutaman näitä suosituimpia, ap.
No sanotaan vaikka pari esimerkkiä lukuisien joukosta:
1. Pasta
2. Pizza
Välimeren vihannekset ja hedelmät on se salaisuus. Kala.
Vierailija kirjoitti:
Varmaan siksi, että Italiassa on Euroopan vanhin kulttuuri ja siellä arvostetaan hyvää ja laadukasta ruokaa.
Kylnse on Kreikassa
Intohimolla tehty ruoka on aina hyvää.
Koska siellä arvostetaan hyvää ja laadukasta ruokaa, ja reseptejä on ollut aikaa hioa.
Maailman paras paikka asua ja viljellä. Lämmintä, aurinkoista, leppoisaa, meri ja silti vehreys.
Jos jotkut rakastavat kansaansa, tekevät ruoasta taidetta ja rakentavat hienoja rakennuksia sekä taloja... sitä ihmiset ensimmäisenä tarvitsevat.
Vierailija kirjoitti:
Koska siellä arvostetaan hyvää ja laadukasta ruokaa, ja reseptejä on ollut aikaa hioa.
Mammat lellineet peräkammarin poikiaan hyvällä ruualla.
Vierailija kirjoitti:
Ainoa asia mitä osaavat
Galileo Galilei todisti jo melkein viisi vuosisataa sitten, että maa kiertää aurinkoa, eikä päinvastoin.
Sinä taas varmaankin olet niitä, jotka eivät vieläkään usko siihen. Joten en huutelisi.
Vierailija kirjoitti:
Jos jotkut rakastavat kansaansa, tekevät ruoasta taidetta ja rakentavat hienoja rakennuksia sekä taloja... sitä ihmiset ensimmäisenä tarvitsevat.
Rakastavat taidetta ja muotia.
Koska Italian ilmasto sallii kaikenlaisen ruoan tuottamisen lähellä omassa maassa, eikä siellä olla eletty pula-aikaa.
Vierailija kirjoitti:
Gastronomian syntypaikka on Ranska
Italialainen ruoka on yksinkertaisempaa valmistaa kuin ranskalainen.
Gastronomian syntypaikka on Ranska