Lasagnette-millä pastalla korvaan lasagnette-levyt?
Lähikaupoissa ei ole tarjolla lasagnette-levyjä, mutta aion silti lasagnette valmistaa. Millä pastalla olette korvanneet lasagnette levyt? Oliko lopputulos hyvä?
Kommentit (41)
Vaikka jollain omalla lempparilla. Voi yllättyä positiivisesti :)
Ei siitä mitään lasagnettea tule, jollei ole lasagnette-levyjä, joten suosittelen, että hankit lasagnettea varten lasagnette-levyjä tai teet jotain muuta. Mitä muuten on lasagnette-levyt?
Mikä se lasagnetten pointti on? Onko pasta sekaisin kastikkeen kanssa? (Sori, en oikeasti tiedä.) Jos näin, niin esim. farfalle voisi olla.
Osta normaaleja lasagnelevyjä ja pienennä tai murenna ne.
Lasagne ja lasagnette ovat eri asioita. Lasagnetteen et tarvitse levyjä.
Eikö se ole vain sen jonkun firman pussiruoassa käytetty nimitys hieman kapeammalle pastalle kuin lasgne-levyt? Että mahtuu pakkaukseen paremmin. Ihan sama mitä pastaa siihen käyttää. Niin kuin italianpadassa se pasta on pätkitty pussiin atomeiksi niitten muitten hökeitten kanssa.
Lasagnette on nopea ruoka, uunissa vain 35 min. Pastan tulee olla sitten kypsää. Mikä tahansa pasta ei käy, koska, sitä ei esikeitetä.
Vierailija kirjoitti:
Lasagnette on nopea ruoka, uunissa vain 35 min. Pastan tulee olla sitten kypsää. Mikä tahansa pasta ei käy, koska, sitä ei esikeitetä.
Voihan se halutessaan esikeittää, vai mikä estää?
Eksyikö tähän ketjuun vain tietämättömät ja kokemattomat huutelemaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lasagnette on nopea ruoka, uunissa vain 35 min. Pastan tulee olla sitten kypsää. Mikä tahansa pasta ei käy, koska, sitä ei esikeitetä.
Voihan se halutessaan esikeittää, vai mikä estää?
Ehei, haluan tehdä lasagnettea, koska, se on tavallista lasagnea nopeampi valmistaa. Valkokastike pitää kuitenkin tehdä. En halua käyttää vielä kolmatta kattilaa pastan keittämiseen. Kaurapasta kypsyy nopeimmin, mutta onko lopputulos mössömäinen?
Vierailija kirjoitti:
Osta normaaleja lasagnelevyjä ja pienennä tai murenna ne.
Huono idea, palaset lentävät ympäriinsä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lasagnette on nopea ruoka, uunissa vain 35 min. Pastan tulee olla sitten kypsää. Mikä tahansa pasta ei käy, koska, sitä ei esikeitetä.
Voihan se halutessaan esikeittää, vai mikä estää?
Ehei, haluan tehdä lasagnettea, koska, se on tavallista lasagnea nopeampi valmistaa. Valkokastike pitää kuitenkin tehdä. En halua käyttää vielä kolmatta kattilaa pastan keittämiseen. Kaurapasta kypsyy nopeimmin, mutta onko lopputulos mössömäinen?
No sitten ei varmasti käytä mitään muuta pastaa kuin sitä oikeaa.
Ei voi käyttää, kun ei 3 lähikaupassa sitä ole.
Miksi pitää tehdä joku lasten kouluruoka-korvike lasagnesta? Tee saman tien kunnon aito lasagne.
Vierailija kirjoitti:
Haluan säästää aikaa.
No säästitkö paljonkin aikaa pohtimalla asiaa täällä viimeiset 1,5 tuntia?
Laita vielä muutaman kerran lasagnette