Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

4 minuutin kananmunat on hyviä, namm nam.! Miten joku voi syödä 7-8 min munia. Ihan puisevia ja epäterveellisiä

Vierailija
17.01.2022 |

Keltuaisen pitää olla löysää, mutta valkuaisen juuri ja juuri kiinteytynyttä.

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin epäterveellisempiä? 😂

Vierailija
2/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten siitä tulee kovana epäterveellinen. Omat munani keitän 11 minuuttia, eihän se muuten pysy viipaleina leivän päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten se kypsyys voi terveellisyyteen vaikuttaa? Eihän kananmunassa ole edes sellaisia muutaman minuutin lämmössä häviäviä vitamiineja.

Vierailija
4/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munan kolesteroli muuttui haitalliseksi, kun keltuainen keitetään läpikovaksi.

Liian löysäksi jäänyt valkuainen taas haittaa vitamiinien imeytymistä.

Vierailija
5/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten siitä tulee kovana epäterveellinen. Omat munani keitän 11 minuuttia, eihän se muuten pysy viipaleina leivän päällä.

9 min riittää viipalemunille.

Vierailija
6/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi löysää keltuaista. Siitä pitää saada viipaleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarpeeksi kovaksi keitetty kananmuna on helppo leikata leivän päälle.

Eivät läheskään kaikki halua mitään löysiä munia lusikalla munakupista.

Myöskään salaatteihin laitettavat kananmunat eivät totisesti voi olla mitään löysiä munia.

Vierailija
8/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Munan kolesteroli muuttui haitalliseksi, kun keltuainen keitetään läpikovaksi.

Liian löysäksi jäänyt valkuainen taas haittaa vitamiinien imeytymistä.

Suksi nyt kuuseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten kanamunasta tulee epäterveellinen 4min. jälkeen? 

Vierailija
10/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten kanamunasta tulee epäterveellinen 4min. jälkeen? 

Ap:n harhoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä, tuore kananmuna on ihanaa keitettynä juuri niinkuin ap kertoo. Siihen löysään keltuaiseen kastetaan tuoretta patonkia, viereen kuuma ranskalainen maitokahvi - mikä ihana alku päivälle.

Vierailija
12/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten kanamunasta tulee epäterveellinen 4min. jälkeen? 

Keltuainen ei saa kovettua, sen kolesteroli muuntuu haitalliseen muotoon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Munan kolesteroli muuttui haitalliseksi, kun keltuainen keitetään läpikovaksi.

Liian löysäksi jäänyt valkuainen taas haittaa vitamiinien imeytymistä.

Nyt on niin kova väite, että tarvitaan lähde.

Vastaan kuitenkin mieltymyksen näkökulmasta: Voileivälle vähintään 7min, että pysyy jokseenkin kasassa, mieluiten 10-11min, pl. Eggs Benedict (jossa on päällä uppomuna).

Tykkään Eggs Benedictistä satunnaisena herkkuna ja opettelin sen sitten kantapään kautta itse tekemään. Kehuskelen jopa vähän taidolla, koska kotsantunnilla aikanaan uppomunat meni aina ihan haperoksi 😂😂 Pienestä se ihmisen ylpeys joskus ponnistaa 😆

Vierailija
14/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puiseva kananmuna?

Sellaisen keittäminen vaatii jo taitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten kanamunasta tulee epäterveellinen 4min. jälkeen? 

Keltuainen ei saa kovettua, sen kolesteroli muuntuu haitalliseen muotoon

Älä jaksa

Vierailija
16/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kovaksi keittäminen tuhoaa munasta antioxidantit, jotka toimivat kolesterolin "neutralosoijana".

Proteiini tosin imeytyy paremmin kiinteässä muodossa olevasta valkuaisesta.

Vierailija
17/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kovaksi keittäminen tuhoaa munasta antioxidantit, jotka toimivat kolesterolin "neutralosoijana".

Proteiini tosin imeytyy paremmin kiinteässä muodossa olevasta valkuaisesta.

Lopeta jo.

Vierailija
18/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuiva muna on paha. Kuiva munia keitetään 10min.

Vierailija
19/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en teidän löysistä munistanne välitä, kovaa pitää olla.

Vierailija
20/35 |
17.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysä keltuainen paistetussa kananmunassa, keitetyssä kova. Näin se menee.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi yksi