4 minuutin kananmunat on hyviä, namm nam.! Miten joku voi syödä 7-8 min munia. Ihan puisevia ja epäterveellisiä
Keltuaisen pitää olla löysää, mutta valkuaisen juuri ja juuri kiinteytynyttä.
Kommentit (35)
Miten siitä tulee kovana epäterveellinen. Omat munani keitän 11 minuuttia, eihän se muuten pysy viipaleina leivän päällä.
Miten se kypsyys voi terveellisyyteen vaikuttaa? Eihän kananmunassa ole edes sellaisia muutaman minuutin lämmössä häviäviä vitamiineja.
Munan kolesteroli muuttui haitalliseksi, kun keltuainen keitetään läpikovaksi.
Liian löysäksi jäänyt valkuainen taas haittaa vitamiinien imeytymistä.
Vierailija kirjoitti:
Miten siitä tulee kovana epäterveellinen. Omat munani keitän 11 minuuttia, eihän se muuten pysy viipaleina leivän päällä.
9 min riittää viipalemunille.
Hyi löysää keltuaista. Siitä pitää saada viipaleita.
Tarpeeksi kovaksi keitetty kananmuna on helppo leikata leivän päälle.
Eivät läheskään kaikki halua mitään löysiä munia lusikalla munakupista.
Myöskään salaatteihin laitettavat kananmunat eivät totisesti voi olla mitään löysiä munia.
Vierailija kirjoitti:
Munan kolesteroli muuttui haitalliseksi, kun keltuainen keitetään läpikovaksi.
Liian löysäksi jäänyt valkuainen taas haittaa vitamiinien imeytymistä.
Suksi nyt kuuseen!
Miten kanamunasta tulee epäterveellinen 4min. jälkeen?
Vierailija kirjoitti:
Miten kanamunasta tulee epäterveellinen 4min. jälkeen?
Ap:n harhoissa.
Hyvä, tuore kananmuna on ihanaa keitettynä juuri niinkuin ap kertoo. Siihen löysään keltuaiseen kastetaan tuoretta patonkia, viereen kuuma ranskalainen maitokahvi - mikä ihana alku päivälle.
Vierailija kirjoitti:
Miten kanamunasta tulee epäterveellinen 4min. jälkeen?
Keltuainen ei saa kovettua, sen kolesteroli muuntuu haitalliseen muotoon
Vierailija kirjoitti:
Munan kolesteroli muuttui haitalliseksi, kun keltuainen keitetään läpikovaksi.
Liian löysäksi jäänyt valkuainen taas haittaa vitamiinien imeytymistä.
Nyt on niin kova väite, että tarvitaan lähde.
Vastaan kuitenkin mieltymyksen näkökulmasta: Voileivälle vähintään 7min, että pysyy jokseenkin kasassa, mieluiten 10-11min, pl. Eggs Benedict (jossa on päällä uppomuna).
Tykkään Eggs Benedictistä satunnaisena herkkuna ja opettelin sen sitten kantapään kautta itse tekemään. Kehuskelen jopa vähän taidolla, koska kotsantunnilla aikanaan uppomunat meni aina ihan haperoksi 😂😂 Pienestä se ihmisen ylpeys joskus ponnistaa 😆
Puiseva kananmuna?
Sellaisen keittäminen vaatii jo taitoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten kanamunasta tulee epäterveellinen 4min. jälkeen?
Keltuainen ei saa kovettua, sen kolesteroli muuntuu haitalliseen muotoon
Älä jaksa
Kovaksi keittäminen tuhoaa munasta antioxidantit, jotka toimivat kolesterolin "neutralosoijana".
Proteiini tosin imeytyy paremmin kiinteässä muodossa olevasta valkuaisesta.
Vierailija kirjoitti:
Kovaksi keittäminen tuhoaa munasta antioxidantit, jotka toimivat kolesterolin "neutralosoijana".
Proteiini tosin imeytyy paremmin kiinteässä muodossa olevasta valkuaisesta.
Lopeta jo.
Kuiva muna on paha. Kuiva munia keitetään 10min.
Minä en teidän löysistä munistanne välitä, kovaa pitää olla.
Löysä keltuainen paistetussa kananmunassa, keitetyssä kova. Näin se menee.
Miten niin epäterveellisempiä? 😂