Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä alkuruuaksi jos pääruokana simpukoita merimiehen tapaan ja itsetehtyjä ranskalaisia?

Vierailija
19.11.2009 |

Nyt ei raksuta yhtään.



Kiitos jo etukäteen vinkeistä!

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ilmakuivattua kinkkua ja meloonia. Tai joku keitto, esim tomaatti vuohenjuusto.

Vierailija
2/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun pääruokaa ei pysty syömään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ilmakuivattua kinkkua ja meloonia. Tai joku keitto, esim tomaatti vuohenjuusto.

Vierailija
4/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitto sopisi paremmin. Tai ihan salaatti? Jotain "rustiikkista" joka tapauksessa, pääruuan kanssa samanhenkistä.



Kuulostaa hyvältä.

Vierailija
5/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai kylmäsavuporoleipiä. Siis sellaisia ihan pieniä.

Vierailija
6/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

majoneesia (senkin ajattelin tehdä itse) ja kunnon patonkia tai maalaisleipää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan ihan itse perunoista leikattuja ja rasvakeittimellä kypsennettyjä.

Vierailija
8/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

meillä ja niiden kanssa tarjotaan tosiaan rasnkanperunoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alkuun etanapannu tai joku merellinen keitto äyriäisistä, sellainen ihanan kermainen, tai bouillabasse. Ja kyllä muuten Suomessakin simpukoiden kanssa tulee maalaisranskalaisia useassa ravintolassa, ranskalaisessa siis. Tässähän ei nyt ollut kyse mistään X-tra pussiraneista...

Vierailija
10/10 |
19.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ovat ainakin Belgiassa ihan klassikko.