Oletteko huomanneet Koko Suomi leipoo ohjelmasta
että aina vanhin lähtee ensin? Miksi sinne edes palkataan vähän iäkkäämpiä?
Kommentit (25)
Sadoista hakijoista valittu nuo ja tekevät tyhmiä virheitä.
Yksi oli joka ei ollut ikinä pullaa leiponut.
Vierailija kirjoitti:
Sadoista hakijoista valittu nuo ja tekevät tyhmiä virheitä.
Yksi oli joka ei ollut ikinä pullaa leiponut.
Sehän tekee ohjelmasta mielenkiintoisen ja vahingon ilohan on aito ilo.
Viihdeohjelma tuo on, eikä mikään totinen kilpailu.
Löytyisiköhän ohjelmaan yhtään parempia tuomareita? Tällä nykyisellä kaksikolla ei ole oikein mitään sanottavaa mistään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sadoista hakijoista valittu nuo ja tekevät tyhmiä virheitä.
Yksi oli joka ei ollut ikinä pullaa leiponut.Sehän tekee ohjelmasta mielenkiintoisen ja vahingon ilohan on aito ilo.
Viihdeohjelma tuo on, eikä mikään totinen kilpailu.
Ei ole varmaankaan alkuperäinen ohjelmaidea tuo, että tullaan hassuttelemaan ja mukamas kilpailemaan. Alkuperäisessä ohjelmassahan kilpailijat harjoittelevat etukäteen valtavia määriä, koska kyseessä on kuitenkin kilpailu eikä mikään Posse.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sadoista hakijoista valittu nuo ja tekevät tyhmiä virheitä.
Yksi oli joka ei ollut ikinä pullaa leiponut.Sehän tekee ohjelmasta mielenkiintoisen ja vahingon ilohan on aito ilo.
Viihdeohjelma tuo on, eikä mikään totinen kilpailu.
Kyllä mä kuitenkin mieluummin katsoisin viihdeohjelmaa johon osallistuu edes hiukan keskitasoa paremmat leipurit. Nyt siellä kaikki on vaan repäisty jostain kadulta kisaamaan.
Kisan olosuhteet ei todellakaan vastaa kotikeittiötä ja virheitä sattuu aikapaineen ja olosuhteiden takia.
Uskomattoman huono taso näillä kotileipureilla!
Vierailija kirjoitti:
Kisan olosuhteet ei todellakaan vastaa kotikeittiötä ja virheitä sattuu aikapaineen ja olosuhteiden takia.
Aivan älytön idea leipoa jossain hikisessä teltassa.
Vierailija kirjoitti:
Onko se Kukkohovi laittanut lähiaikoina jotain täytettä yläposkiin kun sen silmät näyttää niin pieniltä ja turvonneilta.
Saman olen huomannut. Sen posketkaan ei liiku normaalisti kun hymyilee. Ns. jäykät posket..
Se vanhempi nainen, joka lähetettiin kotiin onnistui hyvin Sans Rival kakunteossa. Ei ehtinyt laittaa marsipaaniruusua päälle ja siksi oli tuomareiden mielestä huonoin vaikka kakku näytti ja maistui siltä miltä piti.
Sensijaan ne kaksi miestä saivat jatkaa…toinen purskotti epämääräisen marsipaanimöykyn kakun päälle. Toinen teki sydämen. Kakut eivät edes näyttäneet mallin mukaisilta.
Ilmeisesti on niin hienoa kun on miehiä mukana että ne saavat jatkaa huonoilla taidoilla….
Vierailija kirjoitti:
Kisan olosuhteet ei todellakaan vastaa kotikeittiötä ja virheitä sattuu aikapaineen ja olosuhteiden takia.
Täähän on älytöntä pistää porukka telttaan leipomaan pahimmillaan 30 asteen kesähelteillä. Teltassa on tietty vielä kuumempi kun se on täynnä helloja ja uuneja. Ei ihme ettei esim. kermavaahdot tahdo pysyä kasassa.
Eilen esitetyssä jaksossa ei ainakaan lähtenyt vanhin.
Mutta siinä eilisessä - en ihan tarkkaan kuullut kyllä mitä tyyppi sanoi - mutta miksi se tuomari niitten käpykakkujen kohdalla vitsaili jostain perunaleivoksesta. Tätä edeltävässä jaksossahan jotain perunaleivoksia joku teki... Oliko tuomari ilkeä vai mitä se nyt sitte tarkoitti.
Vai muistuttiko se ensimmäinen käpykakku jotain perunaleivosta.
Nyt muuten joutui lähtemään se, joka käpykakuissa oli toiseksi paras... voi, voi...
Joo, kyllä. Tuomareiden mielestä osa kakuista muistutti enemmän perunaleivosta eikä käpykakkua mitä haettiin.
Ihania, aurinkoisia ja energisiä leipojia kisaamassa! Otto on erityisen ihana, ei ota mitään paineita!
Australian Master Chefissä keski-ikäiset pistivät vanhasta muistista kotimättöä. Nuoremmat pystyivät improvisoimaan lennosta.
Vierailija kirjoitti:
Australian Master Chefissä keski-ikäiset pistivät vanhasta muistista kotimättöä. Nuoremmat pystyivät improvisoimaan lennosta.
Ei nyt olla missään Master Chefissä,nämähän on kotileipureita.
Minulla jotenkin ihmetyttää aina että miksi pitää leipoa teltassa? Kai nyt Suomesta joku sopivan kokoinen sisätilakin löytyy studioksi eikä olisi kuvauspaikan olosuhteet niin alkeelliset että kuuma, kylmä ja kosteus vaikuttaa leipomisen tasoon. Ei kukaan normaaliolosuhteissa leivo teltassa joten miksi on valittu teltta kuvauspaikaksi? Onko oikeasti niin halpa tuotanto?
Näön vuoksi , kiintiö iäkkäämpi .